onsdag, 24. juli - 2024
ForsideHPV-vaccinenDiverse HPVHPV-flyer: 12 ukendte fakta om HPV-vaccinen

HPV-flyer: 12 ukendte fakta om HPV-vaccinen

Vi har på det seneste arbejdet på en HPV-flyer, der skal være med til at sætte fokus på HPV-vaccinens mindre omtalte emner.

Download HPV-flyeren her

Vidste du at…

…. HPV-vaccinen indeholder genetisk modificeret HPV DNA?

…. HPV-vaccinen indeholder aluminium nanopartikler, der er neurotoksisk og kan forårsage DNA skade?

…. der i studierne blev givet aluminiumsholdige vacciner til både placebo-gruppen og Gardasil-gruppen, hvilket medførte alvorlige bivirkninger i begge grupper?

…. alvorlige bivirkninger fra vaccinen omfatter: kronisk træthed, søvnløshed, besvimelser, svimmelhed, autoimmune sygdomme, led- og muskelsmerte, føleforstyrrelser, konstant hovedpine, hukommelsestab, synstab, vedvarende smerte, og meget mere?

…. nyere studier har kædet vaccinen sammen med nedsat fertilitet hos kvinder?

…. der ikke eksisterer videnskabelige beviser for at HPV-vaccinen kan forebygge livmoderhalskræft?

…. stort set alle kvinder har en HPV-infektion i løbet af livet. Kroppen bekæmper selv infektionen, i langt de fleste tilfælde indenfor et par år.

…. drenge også tilbydes vaccinen i nogle lande, selvom der ikke foreligger et eneste videnskabeligt bevis for, at vaccinen skulle virke på drenge?

…. det indledende studie viste, at vaccinen kan øge risikoen for livmoderhalskræft, hvis du i forvejen er smittet med vaccinens HPV-vira?

…. antallet af kvinder, der oplever alvorlige bivirkninger er over 15 gange større end antallet af dødsfald fra livmoderhalskræft?

…. nogle er døde umiddelbart efter HPV-vaccination og at der i den sammenhæng er udbetalt erstatning?

…. HPV-vaccinen bliver ulovligt administreret til millionvis af piger uden informeret samtykke om de risici, der er ved vaccinen?

Du kan downloade hele flyeren via linket herunder. Flyeren er til fri distribution, så den må gerne deles ud forskellige steder, hvor flyeren kan have relevans.

Download HPV-flyeren her

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter