Forside HPV-vaccinen Diverse HPV 8 hurtige fakta om HPV-vaccinen

8 hurtige fakta om HPV-vaccinen

Der er mange ting der er vigtigt at vide om HPV-vaccinen. 8 af dem er her:

  1. De længste studier, der har fulgt HPV-vaccinen, varede 5 år. Ingen ved hvad effekten er herefter.
  2. Livmoderhalskræft udvikler sig typisk over 20-40 år, hvor gennemsnitsalderen for kvinder, der får det, er 50 år.
  3. Der er intet videnskabeligt bevis på, at HPV-vaccinen virker.
  4. HPV-vaccinen omfatter 2-4 typer vira, der efterlader vaccinerede sårbare for en stor del af andre farlige vira. Der er over 100 forskellige HPV-vira, hvorfra omkring 15 bidrager til livmoderhalskræft. Man er derfor stadig nødt til at få rutinemæssige screeninger for livmoderhalskræft.
  5. Forekomsten af kræft ændres eller mindskes ikke ved at modtage vaccinen. Undersøgelser viser, at når det menneskelige immunforsvar udvikler resistens over for HPV-typerne angivet i vaccinen, tillader det blot, at andre typer bliver fremherskende.
  6. Antallet af kvinder, der oplever alvorlige komplikationer fra HPV-vaccinen, overstiger langt antallet af dødsfald fra livmoderhalskræft.
  7. Alvorlige bivirkninger fra vaccinen omfatter: lammelse, multipel sclerose, synstab, barnløshed, koma og død blandt mange andre.
  8. HPV-vaccinen bliver ulovligt administreret til millionvis af piger uden informeret samtykke om de risici, der sjældent er beskrevet.

SENESTE ARTIKLER

Forskere påstod, at HPV-vaccinen virker – deres studie viser det modsatte

Et dansk studie fra 2018 viste ifølge forfatterne, at HPV-vaccinen har nedsat forstadier til livmoderhalskræft med 40%. Var det sandt? Og betyder det, at...

Søn fik HPV-vaccinen: Han har haft alvorlige bivirkninger lige siden

Sidste år afsatte regeringen 40 millioner kroner for at kunne tilbyde HPV-vaccinen gratis til alle 12-årige drenge. Den 1. september 2019 træder tilbuddet...

Forskere eliminerer HPV

I Mexico har forskere opnået succes med en metode, der eliminerer HPV ved hjælp af fotodynamisk terapi, en non-invasiv teknik, som allerede anvendes til...

En eminent person er mistet

Mindeord til vores skribent, Claus Jensen Det er med dybtfølt og bevæget røst, at vi må meddele, at vores kære...

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter