Forside HPV-vaccinen Diverse HPV HPV-vaccinen virker ikke på alle kvinder

HPV-vaccinen virker ikke på alle kvinder

HPV-vaccinen virker ikke på alle kvinder, hvilket nu er vist gennem flere undersøgelser.

Der ligger klare beviser for, at HPV vaccinen ikke er gavnlig for kvinder, som har en aktiv HPV infektion. Og frem for at give beskyttelse, giver vaccinen i stedet en øget risiko for celleforandringer med ca. 11,7%. I en af Mercks indledende undersøgelser, som omfattede 5.400 kvinder, var risikoen for celleforandringer sågar hele 44.6%. Disse resultater ses på side 13 og 15 i FDA’s baggrundsdokument for Gardasil-vaccinen herunder:

VRBPAC Background Document

Der er sandsynligvis langt over 100.000 danske kvinder mellem 15-24 år, som har en aktiv infektion med HPV 16 eller HPV 18, hvor vaccinen i det tilfælde er uden effekt. Næsten alle vil i løbet af deres liv få en HPV infektion.

Hvis man kun er smittet med HPV 16 eller HPV 18, giver vaccinen ingen signifikant beskyttelse mod andre HPV vira. Men besynderlig nok mener Kræftens Bekæmpelse det modsatte. Den ledende forsker, Laurie E. Markowitz og National Cancer Institute, påpeger, at kvinder som ved en PAP test får påvist en HPV infektion ikke skal have vaccinen, men behandles på traditionel vis.

Effect of Human Papillomavirus 16/18 L1 Viruslike Particle Vaccine Among Young Women With Preexisting Infection

Dette har været kendt siden 2007, men er åbenbart ikke kommet ud til den danske befolkning. Det er simpelthen en skandale.

HPV Vaccine Won’t Treat Pre-existing Infection

I Mercks produktresume skriver de endvidere, at HPV-vaccinen ikke har vist at kunne forebygge HPV relateret CIN 2/3 eller værre, i kvinder over 26 år.

SENESTE ARTIKLER

Forskere påstod, at HPV-vaccinen virker – deres studie viser det modsatte

Et dansk studie fra 2018 viste ifølge forfatterne, at HPV-vaccinen har nedsat forstadier til livmoderhalskræft med 40%. Var det sandt? Og betyder det, at...

Søn fik HPV-vaccinen: Han har haft alvorlige bivirkninger lige siden

Sidste år afsatte regeringen 40 millioner kroner for at kunne tilbyde HPV-vaccinen gratis til alle 12-årige drenge. Den 1. september 2019 træder tilbuddet...

Forskere eliminerer HPV

I Mexico har forskere opnået succes med en metode, der eliminerer HPV ved hjælp af fotodynamisk terapi, en non-invasiv teknik, som allerede anvendes til...

En eminent person er mistet

Mindeord til vores skribent, Claus Jensen Det er med dybtfølt og bevæget røst, at vi må meddele, at vores kære...

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter