søndag, 19. maj - 2024
ForsideMedierVideoerDokumentar: Manufactured Crisis - HPV, Hype & Horror

Dokumentar: Manufactured Crisis – HPV, Hype & Horror

En ny dokumentar sætter fokus på HPV-vaccinen og de forskellige problematikker, der er ved den. Flere videnskabsfolk, læger og vaccineskadede familier fortæller.

Se dokumentaren her: Manufactured Crisis – HPV, Hype & Horror

Et af de lande hvor dokumentaren tager seeren hen, er Danmark. Her taler professor Peter Gøtzsche fra Cochrane Instituttet, læge Stig Gerdes samt nogle familier, der har oplevet HPV-vaccinens bivirkninger på nærmeste hold.

Gøtzsche snakker bl.a. om problemer med placebo-grupperne i de indledende studier, som han ikke mener kan kaldes placebo. Han mener slet ikke, at befolkningen har fået korrekt information om HPV-vaccinen.

Stig Gerdes fortæller om hvor overrasket han blev over den måde Sundhedsstyrelsen reagerede på, da han underrettede dem om de oplevelser, han havde haft med patienter, der var blevet syge efter at have fået HPV-vaccinen. I stedet for at begynde at undersøge forholdene omkring vaccinesikkerheden, gik de til kamp mod ham, for at få ham til at lukke munden. En kamp der efter mange år stadig står på.

Professor Marcos Mazzuka, der er specialist i vaccineskader i Spanien, mener heller ikke, at HPV-vaccinen er sikker. Den har givet piger verden over alvorlige bivirkninger, så han sætter spørgsmålstegn ved nødvendigheden i at blive ved med at promovere HPV-vaccinen.

Dokumentaren tager os videre til USA, hvor seniorforsker, Stephanie Seneff, har benyttet data fra den amerikanske bivirkningsdatabase, VAERS, til at lave en aldersjusteret fordeling på bivirkninger indberettet fra HPV-vaccinen samt alle andre vacciner. Ved at dele data op i to grupper, ville hun se, om der var specifikke bivirkninger, der optrådte hyppigere ved HPV-vaccinen end ved andre. Det viste sig, at der var flere alvorlige bivirkninger, som var signifikant forhøjede, bl.a. krampeanfald, tab af bevidsthed, depression, træthed men også dødsfald.

”Der er ingen måde hvorpå vaccinen er til mere gavn end skade, især når de ikke har påvist, at vaccinen rent faktisk beskytter mod livmoderhalskræft”

– Stephanie Seneff.

 

Læge, Damien Downing fra England kan tydeligt se, at pigerne ikke fejler noget psykisk, men derimod fysisk, da der er en masse toksiner i pigernes kroppe. Giftstoffer som er meget tilsvarende det der findes i vacciner, og pigerne reagerer på samme måde og udvikler autoimmune sygdomme.

Professor Chris Exley og PhD Robert Verkerk fortæller om aluminium i vaccinen, der ikke har nogen gavnlig effekt i kroppen, men tværtimod er bevist giftig. Da et forskerhold undersøgte HPV-vaccinernes indhold, fandt de sågar en langt højere mængde aluminium i Cervarix, end der burde være.

Læge, Sin Hang Lee har oplevet, at mange af hans videnskabelige artikler er blevet afvist i de store mainstream tidsskrifter, fordi artiklerne indeholder information, der kan skabe tvivl om HPV-vaccinen.

I dokumentaren kommer de også ind på det paradoksale ved at dem der bliver kaldt for ”anti-vaxxere”, oftest er nogle af dem som netop går ind for vaccination; i det her tilfælde nogle, som har tilvalgt HPV-vaccinen – for derefter at opleve uventede, alvorlige bivirkninger og derfra er begyndt at sætte spørgsmålstegn ved vaccinen.

Selv når forskere undersøger HPV-vaccinens bivirkninger, er det med udgangspunkt i, at vacciner er vigtige, men at de skal være sikre.

Men hver gang nogen prøver at åbne en fornuftig debat, påføres betegnelsen ”anti-vaxxer” lynhurtigt, som et forsøg på at lukke debatten helt ned. Men hvad får HPV-vaccinens fortalerne egentlig ud af det?

Laurie Powell, tidligere farmaceutisk marketingchef, fortæller om alt det spin, der er bag scenen, når medicin skal sælges: ”Det handler ikke om patientens ve og vel, det handler om penge”.

Hele dokumentaren kan ses her, hvor emner som tvang, omkostninger, industriens fratagelse for ansvar og meget mere diskuteres: Manufactured Crisis – HPV, Hype & Horror

Se desuden de mange andre dokumentarer om HPV-vaccinen, som vi har skrevet om her:

Flere lande laver dokumentarer om HPV-vaccinen

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter