mandag, 20. maj - 2024
ForsideHPV-vaccinenIndholdsstofferHPV-vaccine ødelægger æggestokkene

HPV-vaccine ødelægger æggestokkene

Ny forskning viser nu, at HPV-vaccine ødelægger æggestokkene og kan føre til sterilitet.

Den 31. juli blev et studie offentliggjort i American Journal of Reproductive Immunology, der afslører, at HPV-vaccinen kan udløse ‘premature ovarian failure’ – en autoimmun sygdom, der ødelægger æggestokkene og deraf fører til sterilitet. Det er en sygdom, der går ind under kategorien ASIA.

Human papilloma virus vaccine and primary ovarian failure: another facet of the autoimmune/inflammatory syndrome induced by adjuvants

Merck, producenten af Gardasil, har aldrig gennemført en sikkerhedskontrol i forhold til vaccinens virkninger på kvinders æggestokke, men har blot testet dens effekter på mandlige testikler.

Dette er kritisabelt, idet en af vaccinens adjuvanter, polysorbat 80, i et tidligere studie netop har rejst betænkeligheder om at kunne nedsætte fertiliteten hos hunrotter.

Delayed effects of neonatal exposure to Tween 80 on female reproductive organs in rats

Idet HPV-vaccinen gives til piger helt ned til 9 års alderen, hvor kroppen stadig er under udvikling, vil det blive svært at opdage det egentlige omfang af denne bivirkning i mange år frem. Men det er yderst vigtigt, at der nu bliver forsket yderligere i hvordan denne HPV-vaccine ødelægger æggestokkene.

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter