Forside Politik Læger mod vaccination Carsten Vagn-Hansen om autoimmune sygdomme

Carsten Vagn-Hansen om autoimmune sygdomme

Carsten Vagn-Hansen har skrevet en artikel til bladet Naturli, hvor han gennemgår autoimmune sygdomme, altså sygdomme hvor immunsystemet fejlreagerer eller overreagerer og angriber kroppens egne væv og organer.

Begrebet autoimmunitet er en relativ ny betegnelse, der fremkom først i begyndelsen af 1950’erne. Hyppigheden er tiltaget meget gennem årene på grund af moderne kost og livsstil samt øget udsættelse for skadelige kemiske stoffer.

Han skriver bl.a: “Vacciner indeholder en række antigener, som kan medføre autoimmune reaktioner og dermed udløse en autoimmun sygdom. I Frankrig har man set en betydelig øgning af forekomsten af sclerose i forbindelse med et vaccinationsprogram for Hepatitis B. Vaccinationer i forbindelse med Golf-krigen har udløst en række symptomer som ved autoimmune sygdomme. Det samme gælder for et tiltagende antal piger, der nu bliver vaccineret mod HPV, der (måske) er involveret i udviklingen af livmoderhalskræft.”

Yderligere skriver han: “Autoimmune sygdomme udvikler sig ofte snigende, så der kan gå flere år, før sygdommen bliver diagnosticeret og får et navn. Symptomerne er ofte ukarakteristiske med symptomer som træthed, hårtab, vægtændringer, søvnproblemer, tab af sexlyst, muskelsmerter, maveproblemer og symptomer fra nervesystemet. Mange af symptomerne kan dog henføres til stress, for lidt søvn, for hårdt arbejde, milde depressioner og hormonproblemer. Mange med autoimmune sygdomme har desværre oplevet at få at vide, at det bare var psykisk, eller at de var hypokondere.”

Carsten Vagn-Hansen foreslår også en række naturlige behandlingsformer. Hvis man vil læse hele artiklen kan man se den her:

De autoimmune tager over

SENESTE ARTIKLER

Forskere påstod, at HPV-vaccinen virker – deres studie viser det modsatte

Et dansk studie fra 2018 viste ifølge forfatterne, at HPV-vaccinen har nedsat forstadier til livmoderhalskræft med 40%. Var det sandt? Og betyder det, at...

Søn fik HPV-vaccinen: Han har haft alvorlige bivirkninger lige siden

Sidste år afsatte regeringen 40 millioner kroner for at kunne tilbyde HPV-vaccinen gratis til alle 12-årige drenge. Den 1. september 2019 træder tilbuddet...

Forskere eliminerer HPV

I Mexico har forskere opnået succes med en metode, der eliminerer HPV ved hjælp af fotodynamisk terapi, en non-invasiv teknik, som allerede anvendes til...

En eminent person er mistet

Mindeord til vores skribent, Claus Jensen Det er med dybtfølt og bevæget røst, at vi må meddele, at vores kære...

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter