onsdag, 24. juli - 2024
ForsideMisinformationKræftens BekæmpelseKræftens Bekæmpelses påstande i BT sættes op mod fakta

Kræftens Bekæmpelses påstande i BT sættes op mod fakta

IbenHolten

Endnu engang er aviserne fyldt med misinformation og vi sætter Kræftens Bekæmpelses påstande i BT op mod fakta.

Overlæge og projektchef Iben Holten fra Kræftens Bekæmpelse, kommer med en række udtalelser i BT søndag d. 28 juli, i forbindelse med BT’s artikler om farerne ved HPV vaccinen.

Påstand: På spørgsmålet om hvad Kræftens Bekæmpelse mener om at Japan har suspenderet vaccinen fra børnevaccinationsprogrammet, udtaler hun: ”De vil ikke længere anbefale den, men de fortsætter med at vaccinere. Det handler om at de har haft nogle tilfælde af smerter. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at man får smerter der hvor man bliver stukket.”

Fakta: Vaccinen er taget ud af børnevaccinationsprogrammet, og det er rigtigt der ikke er lavet et forbud. Men Iben Holten undlader at fortælle, at forældre der ønsker deres børn skal vaccineres, selv skal forlange det, men det er lovpligt for enhver japansk læge at advare mod vaccinen, samt at fortælle regeringen ikke anbefaler den. Det er ikke blot smerter ved indsprøjtning de japanske myndigheder har registreret; de har registreret en stribe bivirkninger ved vaccinen, deriblandt infertilitet, alvorlige langvarige smerter, følelsesløshed og lammelse.

Den japanske regering har stoppet anbefaling af HPV-vaccinen

Påstand: På spørgsmålet om hvorfor Iben Holten mener, at bivirkningerne blot er rygter, udtaler hun: ”Når jeg tænker på alvorlige bivirkninger, så tænker jeg på, at der figurerer rygter om dødsfald og meget alvorlige sygdomme. Så vidt jeg ved, så er der ikke nogen, hvor man har kunnet knytte varige bivirkninger til vaccinen eller dødsfald. Sådan som jeg læser Center for Disease Controls redegørelse, så har man ikke kunnet henføre vaccinen til nogen dødsfald.”

Fakta: The Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) der er et af Center for Disease Controls systemer, til at opdage bivirkninger ved vacciner, så har man pr. 1 juni 2013 haft: 30,352 indberetninger om bivirkninger, 10.557 af dem har ført til et besøg på skadestuen, 562 af dem var livstruende, 140 har ført til dødsfald; og 6.032 er aldrig kommet sig over bivirkningerne, altså varige bivirkninger. Det er værd at bemærke, at det anslås kun ca. 10% af alle bivirkninger indberettes til VAERS.

Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS)

Det er urovækkende hvordan Kræftens Bekæmpelse til stadighed benægter, at der er kausalitet mellem de mange alvorlige bivirkninger og HPV vaccinen Gardasil. Det er Kræftens Bekæmpelse der nu i en årrække – gentagne gange – har udtalt, at vaccinen er 100% sikker. Det er på tide, at Kræftens Bekæmpelse kommer med beviser på, at vaccinen er sikker, at vaccinen virker som den skal, samt at vaccinen rent faktisk vil redde liv.

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter