onsdag, 24. juli - 2024
ForsideMisinformationMisinformation i medierneBT forside: Så effektiv er kræftvaccinen

BT forside: Så effektiv er kræftvaccinen

BT forside er fyldt med HPV-vaccine propaganda.

Mads Wedel-Ibsen har skrevet følgende som svar på BT’s propaganda:

Fra gårdagens udgave af BT kan man på bl.a. midtersiderne læse om den “effektive” HPV-vaccine, og den kønne Mira som har fået livmoderhalskræft. Der loves guld og grønne skove for HPV-vaccinen, og kræftbeskyttelse mod adskillige typer kræft. Både for mænd og kvinder.Og de skriver at der ikke er nogen alvorlige bivirkninger, selvom besvimelse omtales som en hyppig bivirkning.

Artiklen slutter af med at nævne en kongelig hoffotograf som har fået alle familiens generationer vaccineret. Og der nævnes at den kongelige hoffotograf har valgt vaccinen “Gardasil”. Hvorfor tror du lægerne så gerne vil vaccinere os. Kræftsygdomme er i dag medicinalindustriens største største indtægtskilde med scanninger, læge diagnosticeringer, kemobehandling m.m.

Men selvom indtægterne er astronomiske, er det fortsat medicinalindustriens mål konstant at øge sin omsætning, på samme måde som andre industrier gør det. Eftersom antallet af kræftpatienter/kemopatienter ikke stiger i takt med medicinalindustriens ublu profitkrav, så satser man nu på at tjene penge på de mennesker som ikke har kræft, hvilket jo giver et langt større marked. For at kunne gøre det har man nu opfundet et nyt begreb: “Vacciner mod Kræft”. Det må siges at være lidt af en joke eftersom kræft ikke opstår gennem smitte?

Ideen er ikke at udvikle en effektiv vaccine. Ideen er at få godtroende mennesker til at “hoppe på limpinden”, og skabe en væsentlig indtægtsforøgelse. Den i artiklen omtalte vaccine Gardasil har masser af alvorlige bivirkninger. Man accepterer bivirkninger, endda børnedødsfald. Da vacciner angiveligt “Tjener det større Gode”. Gardasil havde i 2011 slået 89 unge kvinder ihjel (USA CDC – Center for disease Control).

Gardasil – The Damage is Done: http://www.youtube.com/watch?v=R2z6RK2uTWc

HPV Gardasil Vaccine Proves Lethal – 47 Girls Now Dead (2010) http://www.youtube.com/watch?v=O7LH9TRCHuA

Shots In The Dark: Silence on Vaccine http://www.youtube.com/watch?v=pnxAsrAK2hw

Alle der er interesseret i at beskytte dem selv og deres families helbred bør gøre det på et informeret grundlag. Og ikke på baggrund af en useriøs skræmmekampagne.

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter