lørdag, 13. juli - 2024
ForsideBivirkningerBivirkningsramte i udlandetKatie Couric om HPV-vaccinen og dens kontroverser

Katie Couric om HPV-vaccinen og dens kontroverser

I nat dansk tid fortæller Katie Couric om HPV-vaccinen i hendes talk show.

Hvad stiller vi op, hvis HPV-vaccinen tricker immunsystemet på en sådan måde, at den giver bivirkninger som ingen læger kan forstå sig på eller bekræfte? Ved vi overhovedet nok om at diagnosticere vaccineskader, så det kan bevises hvornår en skade er relateret til vaccination eller ej? De personer som oplever bivirkninger på egen krop ved dog, bedre end nogen andre, at en pludselig alvorlig ændring i kroppen ikke blot indtræffer uden grund. For nogle personer mærkes en ændring i kroppen lige efter vaccination, mens andre ikke mærker noget. Da ingen tilsyneladende ved hvad det er der tricker kroppen, er HPV-vaccinering som at spille russisk roulette.

I et populært amerikansk talk-show, The Katie Couric Show, bliver HPV-vaccinen og dens kontroverser sat på dagsordenen. I nat d. 4. december dansk tid, skal en mor bl.a. snakke om sin datter, som hun mener døde pga. HPV-vaccinen.

The HPV Vaccine Controversy

På dette link kan man løbende følge debatten og de mange kommentarer til emnet. Og historierne er mange og hjerteskærende. Det er skræmmende at læse om hvordan disse kvinder har fået ændret deres liv radikalt. Mange af dem har det til fælles, at de ikke har fået en diagnose eller ikke har fået anerkendt deres vaccineskade.

En længere historie fra en mor slutter bl.a. sådan: “Min datter Annabelle havde et perfekt helbred før hun blev vaccineret med Gardasil (som 14 årig). 16 dage efter sin første injektion fik hun en reaktion som ved en overdosis og tilbragte en hel nat til observation på neurologisk afdeling.15 dage efter den anden injektion døde hun, uden nogen advarsel. Hun forlod dette liv i tavshed. I dag står jeg her (5 år efter), og jeg kan stadig ikke udelukke Gardasil-vaccinen for at være ansvarlig for Annabelles død. Retsmedicineren på min rapport kan heller ikke udelukke det. Vi ved stadig ikke, hvad der tog hendes liv. Her i Quebec er jeg nødt til at bevise, at vaccinerne er ansvarlige for hendes død. Eksperter kigger på min sag, men i stedet for at finde linket mellem den første injektion og den pludselige reaktion, så er de på udkig efter en anden mulig årsag til at hun døde. For mig er det skandaløst. De forsvarer vaccinen i stedet for vores børn. Så der er vel ingen grund til at fortælle jer, at jeg er imod denne vaccine.”

Det lader til at denne HPV-vaccine stadig er på markedet fordi det kun er få læger, der tør stå frem og ser forbindelsen mellem vaccinen og disse alvorlige bivirkninger.

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter