onsdag, 24. juli - 2024
ForsideMedierDanske medierHPV-vaccinen på forsiden af BT

HPV-vaccinen på forsiden af BT

Onsdag d. 27 november var HPV-vaccinen på forsiden af BT og ligeledes var der en artikelserie om HPV-vaccinen Gardasil.

Guide: Sandt eller falsk om HPV-vaccinen

I den forbindelse var der i avisen en grafik, med for og imod vaccinen. Til Kamp for Retfærdig Oplysning om HPV-vaccinen blev i den forbindelse, bedt om at fremhæve et par studier til avisen, som man kan se i grafikken på billedet. Bl.a. inkluderer det:

Artiklen om rekombinant DNA i HPV-vaccinen: Genetisk modificeret HPV DNA i Gardasil
Det videnskabelige studie bag artiklen: Detection of human papillomavirus (HPV) L1 gene DNA possibly bound to particulate aluminum adjuvant in the HPV vaccine Gardasil

Artiklen om infertilitet grundet HPV-vaccinen: HPV-vaccine ødelægger æggestokkene
Det videnskabelige studie bag artiklen: Human papilloma virus vaccine and primary ovarian failure: another facet of the autoimmune/inflammatory syndrome induced by adjuvants

Ligeledes blev vi bedt om at komme med en kritik, af nogle af de studier der bliver fremhævet af pro-vaccine lobbyen. Bl.a. det nye dansk/svenske studie, hvor to af hovedforfatterne modtager ubegrænsede midler fra Merck, producenten af Gardasil; samt Slade et. al. og Julian Gee et. als. studier, der blev betalt af CDC, samme amerikanske sundhedsorgan, hvis chef blev ansat som direktør i Merck, kort efter HPV-vaccinens hastige godkendelse og introduktion på det amerikanske marked.

Det er dejligt at der nu i medierne kommer fokus på forskning i HPV-vaccinen, og at man lader alle sider blive hørt i debatten. Der er utroligt mange studier, der sår tvivl om HPV-vaccinen, og som i detaljer beskriver de mange typer af bivirkninger, som vaccinen kan forårsage.

Vi håber at debatten vil fortsætte i de danske medier.

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter