lørdag, 13. juli - 2024
ForsideMedierVideoerDr. Deirdre Little kritiserer HPV-vaccinen

Dr. Deirdre Little kritiserer HPV-vaccinen

En australsk læge, Dr. Deirdre Little, fik i 2012 udgivet en artikel i det videnskabelige tidsskrift BMJ, hvor hun skriver om premature ovarian failure.

Premature ovarian failure betyder ødelæggelse af æggestokkene og sterilitet. Sygdommen er autoimmen og går ind under kriterierne for ASIA. Det kan opstå som bivirkning som følge af HPV-vaccination, viser nyeste videnskabelige studier. Dr. Deirdre Little beskriver i hendes studie, som er et case tilfælde, en 16 årig pige der er blevet diagnosticeret med sygdommen efter hendes vaccination med HPV-vaccinen.

Premature ovarian failure 3 years after menarche in a 16-year-old girl following human papillomavirus vaccination

Hendes artikel blev i juli 2013 bakket op af endnu en videnskabelig artikel, hvilken vi omtalte den 8. august. Studiet blev offentliggjort i American Journal of Reproductive Immunology, og afslører, som det er tilfældet i Dr. Deirdre Littles studie,  at HPV-vaccinen kan udløse primary ovarian failure.

HPV-vaccine ødelægger æggestokkene

Dr. Deirdre Little holdt tidligere på året et foredrag om de mange kritikpunkter ved HPV-vaccinens sikkerhedsstudier og de mulige bivirkninger. Hendes foredrag er lagt på Youtube for alle der ønsker at se og høre det – og det er noget der stærkt kan anbefales at afsætte tid til at høre.

HPV Vaccines and their devastating effects

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter