lørdag, 13. juli - 2024
ForsideHPV-vaccinenIndholdsstofferGenetisk modificeret HPV DNA i Gardasil

Genetisk modificeret HPV DNA i Gardasil

RekombinentDNA

Nye opdagelser viser, at HPV-vaccinen Gardasil indeholder rester af genetisk modificeret HPV DNA. Hvad vi ikke vil have i vores fødevarer, er tilsyneladende acceptabelt i vores vacciner.

Kræftens Bekæmpelse og deres kampagne Vidunderlivet undlader at informere korrekt om HPV-vaccinen. De vælger at tilbageholde vigtig information. Som man kan se på billedet ovenover, erkender amerikanske FDA (Food and Drug Administration) at Gardasil indeholder rekombinant HPV DNA. Og hvad er rekombinant DNA? På dansk, rekombinant DNA er genetisk modificeret DNA. Rekombinant DNA eller rDNA molekyler er DNA sekvenser der skabes i laboratoriet gennem molekylær kloning, for at sammenbringe genetisk materiale fra forskellige kilder, og derved skabe sekvenser der ellers normalt ikke ville forekomme i biologiske organismer.

Rekombinant DNA – Hvad er rekombinant DNA?

Med den store modstand der normalt er i det danske samfund mod for ex. GMO (genmodificerede afgrøder) virker det mærkeligt, at Kræftens Bekæmpelse og deres kampagne Vidunderlivet ikke mener, at de piger de anbefaler vaccinen, er bekendt med at de bliver injiceret med genetisk modificeret HPV DNA.

Også forskeren Sin Hang Lee har skrevet om fund af HPV DNA i vaccinen ud fra prøver i 9 forskellige lande:

Detection of human papillomavirus (HPV) L1 gene DNA possibly bound to particulate aluminum adjuvant in the HPV vaccine Gardasil.

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter