lørdag, 13. juli - 2024
ForsideAndetÅrene der gikTil Kamp for Retfærdig Oplysning om HPV-vaccinen lanceres

Til Kamp for Retfærdig Oplysning om HPV-vaccinen lanceres

Til Kamp for Retfærdig Oplysning om HPV-vaccinen lanceres for at arbejde mod misinformationen om HPV-vaccinen.

Facebooksiden Til Kamp for Retfærdig Oplysning om HPV-vaccinen blev oprettet som svar på Kræftens Bekæmpelses måde at censurere folk ud af deres forum på. Facebooksiden “Vidunderlivet” censurerer bl.a. de folk ud, som stiller relevante, kritiske spørgsmål til HPV-vaccinen, eller som oplyser om saglig, ny viden om HPV-vaccinens manglende effekt samt skadelige bivirkninger.  En sådan manipulerende måde at dække over et emne på bør stoppes. Alle har ret til at kende til fordele og ulemper om HPV-vaccinen før de træffer deres valg. Det mener “Vidunderlivet” tilsyneladende ikke, da det vil skræmme piger fra at blive vaccineret og dermed gå ud over deres samarbejdspartneres indtjening.

Siden blev oprettet i november 2012 og der er heldigvis kommet mere medieomtale sidenhen, hvor ulemperne ved HPV-vaccinen også omtales. Ligeledes er der kommet mange nye sager frem over sommeren 2013, efter at folk er blevet opmærksomme på hvilke eventuelle bivirkninger der kan kædes sammen med HPV-vaccinen. Men emnet er stadig langt fra fyldestgørende i mediebilledet.  Denne side arbejder på at informere om den nyeste relevante viden på området, med baggrund i videnskabelig litteratur, medier og case-tilfælde.

Hvis man oplever bivirkninger efter HPV-vaccination er det vigtigt at få det registreret, for at give det bedst mulige billede over den mulige sammenhæng mellem vaccination og bivirkninger. Dette kan ske enten via egen læge eller via det nedenstående link.

www.meldenbivirkning.dk

Vi har desværre modtaget henvendelser fra piger, der siger, at deres læge ikke tager bivirkningerne alvorligt, hvorfor man i dette tilfælde selv bør indrapportere bivirkningen, hvis man mistænker en sammenhæng. Autoimmune sygdomme kan komme snigende og i op til cirka 2 år efter vaccination.

Hvis man ønsker konkret vejledning om vaccinationskomplikationer eller ønsker hjælp til f.eks. erstatning af vaccineskader eller lignende kan VaccinationsForum være til hjælp. VaccinationsForum er en forening, der bl.a. har til formål at fremme støtten til vaccineskadede, samt at varetage brugernes rettigheder overfor myndigheder og offentligheden.

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter