lørdag, 13. juli - 2024
ForsidePolitikVaccinationsforumSuzanne Humphries gæster Danmark

Suzanne Humphries gæster Danmark

Den 15. og 21. november holder den amerikanske læge Suzanne Humphries foredrag i Danmark.

Suzanne Humphries er uddannet læge med speciale i intern medicin og nefrologi (nyresygdomme). Hun har 11 års erfaring, samtidig med 4 års erfaring som assisterende professor og 2 år som øverst ansvarlige i et biokemisk laboratorium.

Som de fleste læger havde hun i mange år en blind tro til at vaccinationer var nødvendige, sikre og effektive. Hun var tilfreds med sit arbejde med behandling af alvorligt syge nyrpatienter, indtil nogle hændelser i 2009 ændrede hendes syn på tingene.

Adskillige patienter med nyrerelaterede skader fortalte, at de havde været fuldstændigt sunde og raske før vaccination. Hun begyndte at lægge mærke til, at andre af hendes patienter  blev vaccineret ved deres første kontakt til hospitalet, på trods af at de havde alvorlige sygdomme. Da hun klagede til hospitalsadministrationen blev hun mødt med modstand. Det fik hende til at søge dybere ned i de informationer som hun tidligere havde betragtet som faktuelle og endegyldige.

Hun er i dag en af de mest markante stemmer indenfor den vaccinekritiske forskning. Hun har siden 2011 været fuldtidsbeskæftiget med at afdække forskning i vaccinationer. Hun er den ene af to forfattere til Bogen “Dissolving Illusions, Disease, Vaccines and the Forgotten History” (i samarbejde med Roman Bystrianyk), bogen oversættes i skrivende stund til dansk.

Suzanne Humphries vil til dette foredreag snakke om emner som mæslinger, forskning og de vaccinepolitiske aspekter af den eksisterende internationale debat; om stramningerne på vaccinationsområdet, der lægger et generelt større pres på befolkningerne i store dele af verden, som det senest er set i Californien, hvis borgere mistede retten til at undsige sig det obligatoriske vaccinationsprogram med loven SB 277 af juni 2015.

Forelæsningen foregår på engelsk og afholdes i både København og Aarhus. Billetter kan købes her:

København: https://billetto.dk/events/90881
Søndag den 15. november 2015 kl. 13:30-17:00

Aarhus: https://billetto.dk/da/humphries-aarhus
Lørdag den 21. november 2015 kl. 17:30-21:00

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter