Forside Politik Vaccinationsforum To kommende foredrag om vacciner

To kommende foredrag om vacciner

Der er to foredrag om vacciner på vej – et i Valby og et i Aarhus.

Vi har tidligere gjort opmærksom på det kommende foredrag ”Vaccination – Tør vi? Tør vi lade være?”, der afholdes i Valby den 7. september. Til foredraget vil der blive givet afslørende viden om bl.a. HPV-vaccinens virkninger og bivirkninger, som vil blive fremlagt af Ann-Charlotte Stewart, der har været med til at udvikle vaccinen. Desuden vil foredraget handle om børnevaccinations programmet i Danmark sammenlignet med andre landes, samt om der er mulighed for at hjælpe nogle af dem, der er hårdt ramt af bivirkninger. Radiodoktoren, Carsten Vagn Hansen, er den anden foredragsholder til dette arrangement.

Foredraget henvender sig til alle, der gerne vil vide mere om vacciner: Familier, der står over for et valg om deres børns vaccination samt alternative behandlere og læger, der får spørgsmål om vaccinationer.

For at købe billetter til arrangementet kan linket herunder benyttes, hvor der også vil være mere uddybende information om foredraget. Der er dog ikke mange pladser tilbage:

https://billetto.dk/vaccination

Vaccinationsforum afholder desuden et foredrag i Aarhus den 30. august. Til dette foredrag, om sundhed og vacciner, vil det være radiodoktoren, Carsten Vagn Hansen, der fortæller om fordele, risiko og skader ved vaccination. Han kommer også ind på, om vacciner er blevet en del af medicinalindustriens herredømme og om hvad alternativet til vaccination er.

For at købe billetter eller læse mere om foredraget, kan linket herunder benyttes. Husk at købe billet, mens der stadig er ledige pladser.

https://billetto.dk/da/events/vaccineinfo

SENESTE ARTIKLER

Forskere påstod, at HPV-vaccinen virker – deres studie viser det modsatte

Et dansk studie fra 2018 viste ifølge forfatterne, at HPV-vaccinen har nedsat forstadier til livmoderhalskræft med 40%. Var det sandt? Og betyder det, at...

Søn fik HPV-vaccinen: Han har haft alvorlige bivirkninger lige siden

Sidste år afsatte regeringen 40 millioner kroner for at kunne tilbyde HPV-vaccinen gratis til alle 12-årige drenge. Den 1. september 2019 træder tilbuddet...

Forskere eliminerer HPV

I Mexico har forskere opnået succes med en metode, der eliminerer HPV ved hjælp af fotodynamisk terapi, en non-invasiv teknik, som allerede anvendes til...

En eminent person er mistet

Mindeord til vores skribent, Claus Jensen Det er med dybtfølt og bevæget røst, at vi må meddele, at vores kære...

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter