lørdag, 13. juli - 2024
ForsideMedierDanske medierSandheden om livmoderhalskræft

Sandheden om livmoderhalskræft

KronikMadsMaiken

Sygeplejersken, Maiken, samt heilpraktikeren, Mads, har skrevet en artikel om sandheden bag livmoderhalskræft og vaccinen Gardasil.

Artiklen bør læses af alle, som er interesseret i undgå en vaccination, der blot giver falsk tryghed.

Sandheden om Gardasil

Her er nogle uddrag derfra:

Sundhedsstyrelsen har sammen med Kræftens Bekæmpelse igangsat en ny landsdækkende offensiv for at påvirke unge piger og deres veninder til at lade sig vaccinere mod livmoderhalskræft med Gardasil® vaccinen fra firmaet Merck, som på verdensplan allerede har kostet adskillige unge piger livet, deres førlighed eller givet livsvarige hjerneskader. Pressen er tilsyneladende fuldstændig ignorant overfor disse titusinder af ofre der får liv og helbred ødelagt som følge af vaccination med Gardasil® og negligerer fuldstændig kendsgerninger om alvorlige bivirkninger overalt på internettet.

De kommer desuden ind på nogle af bivirkningerne og hvordan der gives falsk tryghed samt hvordan der bruges censur:

Censur mod oplysning
På vidunderlivets side på Facebook er flere personer, herunder fagpersoner blevet decideret blokeret fra siden og fået indlæg slettet fordi de f.eks. har stillet spørgsmål til vaccinen og desuden linket til dokumentation eller vidneudsagn om, at Gardasil® langt fra beskytter mod livmoderhalskræft. De blokerede fagpersoner har udelukkende stillet spørgsmål, kommenteret og linket til dokumentation for at give unge kvinder et mere balanceret, reelt og etisk korrekt billede af vaccinen inden de tager beslutning om at vælge vaccinen til eller fra. Informationer som de unge kvinder bør have inden de får vaccinen – forudsætningen for informeret samtykke.

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter