lørdag, 13. juli - 2024
ForsidePolitikLæger mod vaccinationLæge Stig Gerdes bekymret over HPV-vaccinen

Læge Stig Gerdes bekymret over HPV-vaccinen

StigGerdesFørsteOpråb

Der er kommet flere og henvendelser fra piger med bivirkninger, derfor er den praktiserende læge Stig Gerdes bekymret over HPV-vaccinen.

Det er ikke lang tid siden at den praktiserende læge, Claus Werner Jensen, udtrykte sin bekymring over HPV-vaccinen Gardasil, og nævnte de mange patienter i hans klinik, der havde oplevet alvorlige bivirkninger.

Læge Claus Werner Jensens svar til Dagens Medicin

Nu melder endnu en praktiserende læge, Stig Gerdes, sig på banen, i bekymring over HPV vaccinen Gardasil. Vi bringer her hans appel:

“Kære medborgere

Jeg vil anmode om Jeres hjælp til at dele denne information, således det når ud til alle kroge i landet, for at stoppe vaccinationen med HPV-vaccinen, indtil den erkendes ufarlig. Jeg vil anmode Jer om at sende linket videre til læger, politikere og andre borgere, så vi kan få stoppet denne vaccine, som er mistænkt for at have nogle meget alvorlige bivirkninger. Jeg henviser til de 2 skrivelser herunder. Jeg har selv taget konsekvensen af de oplysninger, jeg har modtaget de sidste par dage og er stoppet med at vaccinere mod HPV. Min opmærksomhed på problemstillingen blev vakt, da en af mine patienter udviklede meget alvorlige bivirkninger, sandsynligvis efter HPV-vaccinationen. Sundhedsstyrelsen, Kræftens Bekæmpelse og Statens Seruminstitut er ikke opdaterede i denne sag, de har skråsikkert meldt ud i pressen, at der ikke er nogen alvorlige bivirkninger ved HPV-vaccinen. Medicinalfirmaet Merck & Co. der fremstiller Gardasil har beskrevet de alvorlige bivirkninger på deres hjemmeside, men Sundhedsstyrelsen og lægestanden har fejlagtigt ikke meldt dette offentligt ud i Danmark. Jeg vil henstille til alle om ikke at gå i panik, men hvis nogen har mistanke om, at de har fået bivirkninger efter HPV-vaccination, skal de opsøge deres læge, så han kan undersøge sagen og eventuelt indberette det til Sundhedsstyrelsen. Jeg bruger Facebook for at oplyse landets borgere i denne sag, fordi jeg finder det etisk uforsvarligt at fortsætte vaccinationen med HPV-vaccinen. At vente på de officielle kanaler vil tage 1-3 år og derved sandsynligvis bevirke at flere hundrede vil udvikle alvorlige bivirkninger efter HPV-vaccinen. Berettigelsen af HPV-vaccinen er meget tvivlsom, fordi screening for livmoderhalskræft skal fortsætte trods vaccinationen.

Venlig hilsen

Praktiserende læge Stig Gerdes Danmarksgade 11, 1. tv. 7000 Fredericia”

https://www.facebook.com/IKlemmeIDetKommunaleSystem/posts/420267131416017

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter