onsdag, 24. juli - 2024
ForsidePolitikLæger mod vaccinationLæge Claus Werner Jensens svar til Dagens Medicin

Læge Claus Werner Jensens svar til Dagens Medicin

DagensMedicin

Praktiserende læge Claus Werner Jensen skriver svar på artikel i Dagens Medicin.

Han skriver som svar på Dagens Medicins artikel “Rygter får piger til at fravælge HPV-vaccinen” følgende:

“Løse rygter´ er måske et lidt stærkt udtryk i denne sammenhæng. Japan har angiveligt suspenderet brug af HVP-vaccine d. 17-18 juni 2013 pga mistanke om meget alvorlige bivirkninger.

I Danmark er jeg indirekte bekendt med 28 piger, som har udviklet invaliderende sygdom i månederne efter HPV- vaccination og jeg har to ´tilfælde´ i egen praksis. Et gennemgående træk er nyopståede rygsmerter fulgt af varig hovedpine, besvimelsestilfælde, svimmelhed, koncentrationsbesvær, parkinson-lignende tremor manuum og mental forandring. Den ene af de to jeg selv kender udviklede aplastisk anæmi og overlevede kun fordi søster kunne donere knoglemarv. Autoimmun reaktion? Cerebral vasculitis (skal være konstateret ved obduktion)? Focus kan bl.a. rettes mod toksisk virkning af alluminium, som typisk findes i vacciner for at forhindre vækst af bakterier og svampe. Måske er det farligere sammen med HPV – hvem véd ?

LÆGEKUNST er ikke så vanskelig, når det gælder AT GENKENDE sygdom – kunsten ligger i at få øje på det som ikke tidligere er set og godtgøre nye sammenhænge på trods af skråsikre, autoritære udmeldinger. Det er stadig evnen til at lytte til patientens problemfremstilling, der er altafgørende. Måske har kunden ikke altid ret – men det sker. En ydmyg indstilling skader næppe. Non medicus, sed natura sanat.”

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter