søndag, 19. maj - 2024
ForsidePolitikLæger mod vaccinationLæge Stig Gerdes forsøger igen at få stoppet HPV vaccinering

Læge Stig Gerdes forsøger igen at få stoppet HPV vaccinering

Praktiserende læge Stig Gerdes forsøger endnu en gang at få stoppet HPV vaccinen.

Den 7. februar 2014 sendte Stig Gerdes et åbent brev til Sundhedsminister Nick Hækkerup. Sundhedsstyrelsen kritiseres i heri for ikke at reagere på de mange alvorlige HPV-bivirkninger. Han skriver i brevet, at HPV-vaccinen vil blive en meget dyr omkostning for samfundet – både for at skulle dække de umiddelbare vaccineudgifter for en meget dyr vaccine, men også for at skulle dække de fremtidige omkostninger i sygehusvæsenet for hver gang en piges liv ødelægges af vaccinen pga. alvorlige bivirkninger.

Den praktiserende læge Stig Gerdes lægger igen vægt på, at der aldrig har foreligget nogen beviser på at HPV-vaccinen kan forebygge livmoderhalskræft. Så jo længere tid vi venter med at stoppe vaccinering, des værre vil problemet blive, idet der stadig kun er meget få personer i det danske sundhedssystem, der har redskaberne til at diagnosticere og behandle vaccineskader.

Stig Gerdes fremhævner, at der i en lang periode i 2013 kom 4 nye tilfælde af alvorlige bivirkninger om dagen; så spørgsmålet er, hvor lang tid der skal gå før vi får denne vaccine stoppet…

Læs selv hele det åbne brev via øverste link, samt hans tidligere brev til den tidligere Sundhedsminister Astrid Krag fra november 2013.

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter