lørdag, 13. juli - 2024
ForsideMisinformationKræftens BekæmpelseKræftens Bekæmpelse bruger censur

Kræftens Bekæmpelse bruger censur

KræftensBekæmpelseCensur

Kræftens Bekæmpelse bruger censur på deres Facebookside, til at fjerne personer der stiller gode og kritiske spørgsmål til HPV-vaccinen.

Vi vil opfordre alle til at gå ind og ‘like’ eller kommentere på linket, for at skabe opmærksomhed på, at Kræftens Bekæmpelse ikke bør censurere information om HPV-vaccinen.

Hvorfor bliver brugere banned fra jeres side, til trods for de har holdt en pæn tone i deres indlæg her? Det hørmer altså pænt meget at I vælger at smide en bruger ud som stiller kritiske spørgsmål og Kræftens Bekæmpelse reagerer med at slette brugeren og derved også personens kritiske indlæg. Er Kræftens Bekæmpelse virkeligt så pressede omkring Christian Møller Jakobsen´s film om HPV vaccinen og dens bivirkninger og hans kritik af Kræftens Bekæmpelse som påstår der ingen bivirkninger er, at I vælger at bringe kritiske røster til tavshed med censur? I må være MEGET usikre omkring jeres informationer og om borgernes fortsatte støtte af KB, når I indfører censur på det plan. Hvis I har jeres på det tørre, og I informerer korrekt, hvordan kan det så være at Kræftens Bekæmpelse er så bange for at der bliver stillet tvivlsspørgsmål omkring den information? Tillid er noget man skal gøre sig fortjent til, ikke noget man får automatisk, og slet ikke ved at censurere kritikere og skjule sandheden.

https://www.facebook.com/KraeftensBekaempelse/posts/10151426668698907

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter