onsdag, 23. oktober - 2024
ForsideHPV-vaccinenDiverse HPVJudicial Watch – indrømmelser fra myndighederne om erstatninger

Judicial Watch – indrømmelser fra myndighederne om erstatninger

Sidste nyt om HPV-vaccinen fra Judicial Watch: Indrømmelser fra myndighederne om erstatninger for skade og død til følge, ved brugen af HPV-vaccinen.

Nyhedsbureauet, Reuters, skriver følgende om Judicial Watch, der er vagthund overfor myndighederne:

“Judicial Watch har i dag oplyst, at de har modtaget dokumenter fra Ministeriet for Sundhed og Socialrådgivning (HHS), der afslører, at kompensationsprogrammet ‘National Vaccine Injury Compensation Program’ (VICP) har tildelt $5,877,710 dollars til 49 ofre i deres sag mod den kontroversielle HPV vaccine. Til dags dato er der blevet indsendt 200 sager til VICP, hvor knap halvdelen er afgjort.

Kun 49 ud af de 200 erstatningskrav er blevet kompenseret for skade eller død forårsaget af HPV vaccinen. Ud af de 49 kompenserede sager, var 47 for skade efter HPV vaccinen. De resterende to sager var for dødsfald forårsaget af vaccinen”

FOIA Documents Obtained by Judicial Watch Reveal 200 Claims Filed With HHS for HPV Vaccine Injuries and Deaths, 49 Compensated

Dokumenterne blev sendt i forbindelse med at Judicial Watch i februar 2013 sagsøgte HHS for ikke at give indsigt i sagspapirerne, som de ifølge loven har adgang til.

Lederen af Judicial Watch, Tom Fitton, udtaler: “Denne nye information fra regeringen viser, at den store bekymring for sikkerheden for brugen af HPV-vaccinen Gardasil har været velbegrundet.” Han ønsker at sundhedspersonale stopper med at trække vaccinen ned over unge piger.

– Så kan det vist ikke siges mere klart.

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter