lørdag, 13. juli - 2024
ForsideMisinformationMedicinalindustriens dobbeltrollerUlovlig markedsføring og fusk med forskning koster menneskeliv

Ulovlig markedsføring og fusk med forskning koster menneskeliv

Ulovlig markedsføring af medicinalprodukter og fusk med forskning begynder nu for alvor at koste menneskeliv.

Medicinalfirmaer anklages for mafiametoder

I den vestlige verden er lægemidler den tredjehyppigste dødsårsag efter hjertesygdomme og kræft. I “Dødelig medicin og organiseret kriminalitet” afslører overlæge og dr. med. Peter Gøtzsche, hvordan den omfattende hasard med patienternes liv foregår i et maskineri, der sætter profitten højere end patienternes liv. Hvordan er det kommet så vidt, at vi tillader medicinalfirmaerne at lyve om deres forskningsresultater for profit, at begå vaneforbrydelser, og at dræbe hundredtusindvis af patienter, uden at vi gør noget? Det er spørgsmålet Peter Gøtzsche stiller.

Bogen er en af de heftigste anklager, der er rettet mod medicinalindustrien og dens mange forgreninger i nyere tid. Gøtzsche opfordrer til et radikalt opgør med et behandlingssystem og en industri, der har katastrofale konsekvenser for patienterne, og hvis forretningsmodel er sammenlignelig med eller direkte er organiseret kriminalitet.

Han dokumenterer de mafia-agtige metoder, som effektivt kører i et spind af intimiderende psykisk vold. Hvis du ikke makker ret, ødelægger vi din karriere, og han viser, hvordan patientens tillid til de lægemidler, lægerne udskriver, er baseret på en livsfarlig illusion om, at de er sikre, fordi de er blevet testet og godkendt.

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter