onsdag, 24. juli - 2024
ForsideHPV-vaccinenDiverse HPVNy HPV-vaccine: Testpersoner søges

Ny HPV-vaccine: Testpersoner søges

NyHPVVacinneTest

Der søges nu testpersoner til en ny HPV-vaccine, der måske snart skal ramme markedet.

Så er vi kommet på den anden side af 1. juli 2013 og kampagnerne for HPV-vaccinen er stoppet for en tid. Som det ser ud nu, har 65% af kvinderne i alderen 21-28 år taget imod tilbuddet om at blive gratis vaccineret; eller sagt på en anden måde, 35% har valgt den fra.

65 procent har fået HPV-vaccine

Men det vil ikke vare længe før nye kampagner fra medicinalindustrien gør sit indtog. Denne reklame for MSD’s (Merck/Sanofi Pasteur) nye HPV vaccine er allerede blevet spottet, og de søger deltagere der ikke tidligere er vaccineret, til et forsøg med vaccinen.

Hvis man troede at den sidste vaccine beskyttede mod livmoderhalskræft, så tager man fejl. For den nye der er på vej (V503), vil sikkert beskytte dobbelt så meget, dobbelt så længe og er dobbelt så dyr. Selvfølgelig uden at der på forhånd bliver lavet et eneste studie, der rent faktisk påviser, at den virker.

Det varer ikke længe før et nyt, dyrt og farligt mirakelmiddel mod livmoderhalskræft rammer hylderne. Når det sker, vil der være et næsten ubegrænset reklamebudget til rådighed. Lad os håbe at vi denne gang kan være med til at præge debatten og ikke tillader, at en ny farlig vaccine uhindret bliver indført på det danske marked.

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter