mandag, 20. maj - 2024
ForsideHPV-vaccinenDiverse HPVHPV Seminar den 31. oktober

HPV Seminar den 31. oktober

Den 31. oktober 2015 holder landsforeningen HPV-Bivirkningsramte et HPV Seminar. Formanden for foreningen, Karsten Viborg, har herunder skrevet lidt om foreningen og seminaret:

Landsforeningen HPV-Bivirkningsramte er en frivillig patientforening, uden kommercielle interesser. Foreningen har stort fokus på den manglende behandling. Derfor er vores primære fokus at øge informationen om behandlingsmuligheder, til politikere og sundhedsvæsen.

Programmet til seminaret har en rød tråd gennem alle indlæg der hedder HÅB.

Da mange er hårdt ramt, har vi forsøgt at samle alt på en dag og givet mulighed for at man kan tage familien med til en meget favorabel pris. 100 kroner per HPV skadet og 100 kroner yderligere for resten af familien, uanset deltager antal.

Der er ikke tale om erfaringsudveksling fra patient til patient, men et program med deltagelse af Sundhedsstyrelsen, Advokat med erfaring og succes i vaccineskade erstatning, information om hvordan man få hjælp når man ikke har en diagnose. Der er læger der fortæller om seneste nyt om forskning og behandling af HPV skader, samt informere om kostens indflydelse på autoimmune sygdomme.

Vi er meget glade for den store støtte der er til arrangementet og vil opfordre alle HPV Bivirkningsramte og pårørende til at melde sig til arrangement.

Det er første gang at et så bredt og kompetent ekspertpanel er samlet på et sted.

Venlig hilsen

Karsten Viborg
Formand
Landsforeningen HPV-Bivirkningsramte

Programmet ved Seminaret kan findes her: Indbydelse med program HPV Bivirkningsramte

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter