lørdag, 13. juli - 2024
ForsideMedierDanske medierKan homøopati hjælpe HPV-vaccineskadede?

Kan homøopati hjælpe HPV-vaccineskadede?

For 16-årige Sidsel var homøopati det der skulle til, for at hjælpe på den HPV-vaccineskade, som hun havde lidt af siden hun som 13-årig fik vaccinen.

Sidsel var før vaccination altid sund og rask og en meget aktiv pige. Det vakte derfor stor bekymring, da Sidsel pludselig begyndte at få svimmelhedsanfald med ledsagende feber, anfald som efterhånden viste sig med kortere og kortere tidsrum i mellem. Men det var først da moderen, Jane, ikke længere kunne få Sidsel i skole på grund af en voldsom hovedpine og derpå et decideret sammenbrud, at hun fandt ud af, at noget var helt galt.

Ved lægen fik Sidsel taget en masse blodprøver, men intet unormalt blev påvist. Lægen forklarede det derfor som ”teenagealderens humørsvingninger”. Dette kunne Jane dog ikke få til at passe med Sidsels tiltagende træthed og svimmelhedsanfald. Hun begyndte sammen med manden at afsøge mulige årsager, uden at finde svar.

Ved et tilfælde havde en bekendt studeret vegatesten, der blandt andet måler kroppens evne til at optage og udskille næringsstoffer, og skulle nu bruge en forsøgsperson, som så blev udvalgt til at være Sidsel. Testens resultat var alarmerende. Cellekvaliteten hos Sidsel var så forringet, så det svarede til en 47-årig og cellefunktionen var kun på 30 procent. Årsagen lød på forgiftning med tungmetaller. Dermed faldt brikkerne på plads til at hænge sammen med HPV-vaccinen, hvor de lige siden havde set en forværring i Sidsels tilstand.

Da Jane søgte på vaccinationsforum.dk fandt hun med stor overraskelse, at mange af de bivirkninger, der var nævnt  efter HPV-vaccinen, passede fuldstændigt på Sidsels.

Jane undersøgte derefter mulighederne for afgiftning, der ledte hende frem til en homøopat, der virkede tilstrækkelig troværdig til at give det et forsøg. Tre måneders hård kur gav til sidst resultatet: Sidsels cellekvalitet svarede ikke længere til en 47-årigs, men nærmere en 21-årigs. Ligeså var cellefunktionen steget fra 30 procent til 70-80 procent. Og så var tungmetallerne væk.

Sidsel har lige siden fået det meget bedre; hun lider ikke længere af svimmelhedsanfald og har igen fået energi til at være fysisk aktiv. Jane delte derefter historien på Facebook for at gøre andre familier opmærksom på at der var muligheder og håb. Jane havde ikke vidst noget om homøopati før hun googlede det og hele kuren kostede omkring 1300 kroner, der i hendes øjne er det hele værd på trods af tre hårde måneders kur undervejs.

Læs hele historien her:
Homøopati hjalp Sidsel mod HPV-bivirkninger

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter