lørdag, 13. juli - 2024
ForsideBivirkningerBivirkningsramte i DanmarkHPV-vaccineskadet oplever mirakelbehandling

HPV-vaccineskadet oplever mirakelbehandling

Ude og Hjemme har i de sidste par uger bragt historier om HPV-vaccinen. I den sidste udgave fortæller Anika om sin mirakelbehandling hos lægen Stig Gerdes.

38-årige Anika har i over to år døjet med adskillige bivirkninger som bl.a. kroniske smerter, konstant kvalme samt pludselige lammelser og rystelser. Anika modtog sin første HPV-vaccine i marts 2013 og fik kort tid efter et meget lavt blodtryk samt vejrtrækningsproblemer. Da hun senere fik den anden HPV-vaccine, forværredes symptomerne og lige siden har komplikationerne sendt hende direkte i retning mod en tidlig invalidepension. Anikas bivirkninger fik den praktiserende læge, Stig Gerdes, til i sin tid at stoppe med at tilbyde HPV-vaccinationer. I august måned i år begyndte Stig Gerdes i stedet at tilbyde en eksperimentel behandling, som Anika siden da har modtaget 18 gange. Hun får lagt et drop, der bl.a. indeholder en meget høj dosis af C-vitamin, som skal styrke immunforsvaret. Anika udtaler til Ude og Hjemme, at hun faktisk har fået sit liv tilbage i den tid hun har modtaget behandling. Hun kan nu både passe sine tre børn og sit arbejde igen.

I august sidste år skrev Vejle Amts Folkeblad om Anikas historie efter vaccinerne:

37-årig mor mistænker HPV-vaccinen for sin sygdom

Seks andre kvinder er for nyligt rejst til Fredericia, hvor Stig Gerdes har sin praksis, for også at modtage denne behandling, som ikke officielt anerkendes af lægeverdenen endnu. Rikke er en dem, og hun har efter blot få behandlinger også kunne mærke en drastisk forbedring. Med tiden kan behandlingen forhåbentligt blive tilstrækkeligt dokumenteret, så flere kvinder med HPV-vaccineskader kan komme i behandling og få deres liv tilbage. I øjeblikket koster behandlingen op til 5000 kr. om måneden, som de vaccineskadede selv skal betale, idet behandlingen endnu ikke er godkendt.

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter