lørdag, 13. juli - 2024
ForsideHPV-vaccinenIndholdsstofferDokumentar: Aluminiumsalderen

Dokumentar: Aluminiumsalderen

Aluminiumsalderen , en spændende dokumentar om aluminiums skadevirkninger.

Dokumentaren (Die akte Aluminium), sendt på DR TV d. 13/8-13, kommer ind på flere områder, hvor aluminium viser sig at påvirke den menneskelige krop negativt. Desværre er det ikke et område, hvor sundhedsmyndighederne ønsker at gøre en indsats – de har valgt at ignorere dette stof – fordi det er så udbredt i medicinalprodukter. Eksempelvis indholder HPV vaccinen Gardasil aluminium som adjuvans (leveringsstof); og det betyder at det farlige og neurotoksiske aluminium kan lagres i kroppen i mere end 15 år, hvor det kan gøre uoprettelig skade, hos de kvinder og mænd, der vælger at lade sig vaccinere.

Ikke bare i vacciner, gør aluminium skade på mennesker. Brystkræft hos kvinder, har vist sig i vid udstrækning at have en relation til ophobning af aluminium, efter brug af antiperspirant, der netop indeholder aluminium. Undersøgelser har vist, at der er mere aluminium i brystvævet hos kvinder med brystkræft, end kvinder der ikke har. ⅔ af alle antiperspiranter indeholder aluminium. Derfor er det vigtigt at man benytter sig af økologisk antiperspirant, for at undgå netop dette.

Aluminium er ikke bare sat i forbindelse med bivirkninger efter vaccination (typisk neurologiske skader) og brystkræft; men også alzheimers, autisme, lou gehrigs sygdom og parkinson.

Så ud over at aluminium skader miljøet i sådan en grad, at det lægger hele områder øde når det udvindes; så er det også ved at skabe en menneskelig katastrofe, grundet den ekstreme mængde vi udsættes for. Men det er vigtigt at huske på, der er en enorm forskel på at indtage aluminium oralt, og det at få injiceret aluminium gennem eksempelvis vacciner. Kroppen har ikke nogen evne til at udskille den aluminium der injiceres, mens den kan uskilles gennem nyrerne, hvis det indtages oralt; forudsat man har en normal nyrefunktion. Det har vi tidligere lavet et opslag om, som læses via nedenstående link.

Prof. Christopher Shaw om aluminiums skadevirkninger

Vi lever i en verden fyldt med aluminium. Det er meget svært at undgå stoffet helt. Men man kan træffe nogle bevidste valg, om at undgå det i de mest skadelige former.

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter