søndag, 19. maj - 2024
ForsideHPV-vaccinenIndholdsstofferChristopher Shaw om aluminiums skadevirkninger

Christopher Shaw om aluminiums skadevirkninger

Prof. Christopher Shaw fortæller i en video om aluminiums skadevirkninger.

Prof. Christopher Shaw, neurolog ved University of British Columbia, fortæller om aluminium og de skadesvirkninger man kan få, ved at blive udsat for aluminium gennem vacciner. Gardasil indeholder aluminium og med de 3 vacciner man skal have injeceret, bliver man udsat for en markant mængde.

Aluminium er et vidunderligt grundstof. Og da det først blev brugt industrielt, blev folk imponeret over hvad det kunne. Det er meget stærkt, meget holdbart, meget let og det ruster ikke.  Det er en god leder af elektrisitet. Det er gode sager. Til at bygge fly af. Det er godt til at bygge biler af. Det er godt til at lave forskellige ting til husholdningen. Det er ikke en god ting at have i din krop. Og årsagen til det er, at aluminium er blevet fravalgt i løbet af evolutionen, i livet på denne planet, ifølge Chris Exley, der er en af verdens førende inden for aluminium biokemi.  Og hvad der er sket, er at aluminium ikke var biologisk tilgængeligt traditionelt i jordens biota, før tidligt i den industrielle revolution. Derfor var det ikke til stede i nogen biokemisk reaktion der var normal. Og hvor det er til stede nu, fordi vi bliver mere udsat for det, vi lever i alderen for aluminium, det er Chris Exleys ord.

Det er i så mange produkter, det er godt at lave fly og computere af, men det er i vores mad, det er i vores vand, det er i luften og det er i vores medicin, inklusiv vacciner, det er i vores antacidum og andre ting vi indtager i kroppen. Så vi har en forøgelse af noget, der ikke er en del af en normal biokemisk reaktion på jorden, for noget som helst, der nu kan skabe kaos. Hvilket det gør, det skaber alle slags usædvanlige reaktioner, biokemiske reaktioner i kroppen, inklusiv hjernen. Og det er sat i forbindelse med alzheimers, der er en rigtig god artikel om det der kom ud for et år siden. Det er nu sat i forbindelse, af os, med autisme. Der er spekulationer om at aluminium kan skabe lou gehrigs sygdom og parkinson. Det er ikke bevist dog, men det er ved at blive undersøgt. Aluminium er associeret med alle slags hjernesygdomme og der er bevis for, at aluminium kan skabe brystkræft gennem deodoranter. Det er noget man virkelig ikke vil have i sin krop. Faktisk bruger biologiske organismer en enorm mængde energi på at få det ud. Et af argumenterne fra vaccineindustrien er, at man man spiser mere aluminium hver dag i sin mad, end man kan injicere. Og det er sandt. Men man har en anden mekanisme til at udskille det. Man udskiller det gennem ens nyrer og det er man meget god til, eller de fleste er gode til det. Bortset fra to forskellige aldersgrupper. De helt unge har ikke en god nyrefunktion, da deres nyrer stadig udvikler sig og når du bliver ældre bliver nyrefunktionen mindre god. Og det er der man potentielt begynder at ophobe mere aluminium, da man ikke kan udskille det. Gennem det meste af livet, der slipper man af med det meste af det man spiser.

Når man injicerer aluminium, så kommer det ind i en anden del af kroppen. Det er ikke en del af den samme udskillelses mekanisme. Og selvfølgelig ikke, for det er hele ideen med aluminium som adjuvans. Det er meningen det skal forblive, for at levere det antigen igen og igen. Ellers ville man ikke tilføje en adjuvans i første omgang. Det kan ikke være inaktivt, for ellers kunne det ikke gøre de ting det gør. Det kan ikke blive udskilt, for så ville det ikke levere den forlængede levering af antigenet til immunforsvaret. Det strider mod alt logik at sige aluminiummet er der, og at det gør ingenting. For vi ved det gør noget og det er derfor det er i vacciner i første omgang.

Forskerne Lei Chen og Michal Toborek har også specifikt udsat muse- og menneskehjerner for aluminiums nanopartikler. Her fandt de blandt andet, at eksponering for nanoaluminium forstyrrede mitokondriernes funktion og øgede celledød af hjernens endotelceller. Læs mere om hele deres fund her:

Commonly Manufactured Nanomaterial Induces Neurovascular Toxicity

Andre forskere beskrev i 2009 hvordan aluminiumoxid nanopartikler blandt andet kan forårsage DNA-skade:

Genotoxicity of Aluminum Oxide (Al2O3) Nanoparticle in Mammalian Cell Lines

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter