onsdag, 24. juli - 2024
ForsideAndetVores hjemmeside er pludselig kommet i søgelyset

Vores hjemmeside er pludselig kommet i søgelyset

Medicinalindustrien benytter mindre fine kneb og store ressourcer, på at finde hjemmesider med indhold de ikke bryder sig om. Det har ført dem til vores hjemmeside.

Vi ved, at vores hjemmeside indeholder meget oplysning om HPV-vaccinen, som kan være ilde hørt for personer der er en del af medicinalindustrien; men vi havde måske ikke ventet en kommentar givet på denne måde: Fra en bruger, kaldet “Carl Johnson” (han har med garanti ikke noget med Sanevax at gøre, om end han har benyttet deres email) som vi kan tracke til at høre under ‘organisationen’ Zscaler PAR, InterNAP Network U.K. Limited finder vi kommentaren:

SHARE SHARE SHARE

This website is a Hoax, and every bit of information is manipulted in every deatail. I used to rally with the antivaxers i US – and Sarah and Chris, the guys behind this site, are heavely funded by right wing groups in US, they don’t care shit about you and are responsible of numerous future deaths by cervical cancer!

Det er en smule uheldigt skrevet, når denne kommentar er givet på engelsk og skriver om noget om et tilhørsforhold til USA, som ikke rigtigt er aktuelt for os i Danmark.

Laver man nu en søgning på organisationen, finder man informationer om den, som minder om en programtype, der er designet til at scanne nettet for bestemt indhold som kunden/industrien definerer som ømtåleligt, for derved meget muligt at kunne generere svarbeskeder, der skal stoppe truslen.

Man kan kun forestille sig hvordan engelske hjemmesider døjer med  en industri, der prøver at stoppe retfærdig oplysning.

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter