lørdag, 13. juli - 2024

Reuters direktør bijobber ved Merck

ThomasGlocer

Reuters direktør bijobber ved Merck og kan have været årsag til den ukritiske mediedækning af HPV-vaccinen.

Reuters var blandt de første der skrev om HPV-vaccinens fantastiske egenskaber tilbage i 2006. På dette tidspunkt havde den administrerende direktør for Reuters, Thomas Glocer, måske en idé om hvad der var i vente for hans støtte. For han havde ind til dette tidspunkt, helt ukritisk, bragt artikler om dette produkt med de mange bivirkninger og endnu ikke dokumenterede egenskaber. Det gjorde han i et omfang, så udefrastående ikke kunne andet end at undre sig.

Thomas H. Glocer Elected to Merck Board of Directors

I november 2007 blev Thomas Glocer motiver tydeliggjort, han blev endelig belønnet af Merck, producenten af HPV-vaccinen Gardasil, og blev indstillet til deres bestyrelse, måske som tak for hans dedikerede indsats for Merck og deres Gardasil kampagne. I april 2008 blev han endeligt stemt ind af medicinalvirksomhedens aktionærer. Lønnen for en sådan post er selvfølgelig af en anseelig størrelse, tak kan i medicinalindustriens verden ikke gøres op i håndtryk – med mindre det er de gyldne. Cirka 1 million danske kroner modtog Thomas Glocer nemlig ved hans tiltrædelse.

Også i 2012 modtager Thomas Glocer penge fra Merck og Co. og beløbet i 2012 var hele 260.000$ hvilket er ca. 1,4 millioner danske kroner.

Thomas Glocer profile

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter