onsdag, 24. juli - 2024
ForsidePolitikLæger mod vaccinationLæge Stig Gerdes om HPV-vaccinens alvorlige bivirkninger

Læge Stig Gerdes om HPV-vaccinens alvorlige bivirkninger

StigGerdesPåNy

Vi viderebringer her læge Stig Gerdes seneste opdatering om HPV-vaccinen.

Vi har tidligere bragt en opdatering fra Stig Gerdes.

Indlæg til Facebook vedr. HPV-vaccine

Kære medborgere! Vær venlig til at “dele” denne meddelelse så mange gange som overhovedet muligt, så den når alle landets borgere.

HPV-vaccinen skal stoppes nu Sundhedsstyrelsen anser HPV-vaccinen som gavnlig og ufarlig til trods for, at der nu er anmeldt 130 tilfælde af alvorlige bivirkninger: –   kvalme, halsbrand og smerter i maven, –   udtalt træthed, der kræver 1-3 sengedage om ugen, –   åndenød som ved svære astmaanfald, –   POTS (anfaldsvise, hurtige pulsslag), –   stærke smerter i ekstremiteternes muskulatur og hud, –   voldsomme brystsmerter som ved en stor blodprop i hjertet/lunger, –   nedsat kraft i muskulaturen, således at kørestol kan blive nødvendig, –   ekstremt lavt BT, der kan medføre uprovokerede besvimelser, –   dødsfald. HPV-syndromet, som omfatter ovennævnte symptomer, er selvsagt meget svært at diagnosticere. Mange har oplevet at være udiagnosticerede i mere end et år og har i den periode helt fejlagtigt fået stillet en psykiatriske diagnose.

Er Sundhedsstyrelsen ufejlbarlig?  NEJ! Jeg tænker på tidligere, alvorlige sager, hvor Sundhedsstyrelsen har undladt at udvise rettidig omhu, således at mange patienter har lidt unødig overlast (Omni-scan, Vioxx og 2 psykiatere i Jylland). Jeg er derfor af den overbevisning, at Sundhedsstyrelsen igen undlader at gribe rettidig ind til trods for mistanken om de alvorlige bivirkninger, HPV-vaccinen har. Sundhedsstyrelsen henviser uafladeligt til statistikker og undersøgelser om vaccinens fordele, men jeg har ikke kunnet få indblik i dem og tvivler derfor på deres “eksistens”. Jeg mener, at Sundhedsstyrelsen forsøger at manipulere befolkningen til at tro på HPV-vaccinens fortræffeligheder, og det kommer til udtryk gennem den aggressive markedsføring, der blev sat i gang i sidste uge: “Skynd dig at få HPV-vaccinen, så længe den er gratis”. Vaccinations-intervallerne er skåret ned fra 6 til 4 måneder. Sundhedsstyrelsen har endvidere i lokalaviserne i Fredericia og Vejle udmeldt forkerte tal om faldet i nye tilfælde af livmoderhalskræft fra 1200 til 300 tilfælde årligt siden vaccinens indførelse i 2007. Det passer ikke, tallet har siden 2000 ligget på ca. 350 tilfælde årligt.

Jeg er fortsat overbevist om, at HPV-vaccinen er helt unødvendig og meget farlig, og derfor skal den stoppes nu. Vaccinen er unødvendig, fordi den kun dækker de 2 vira, som er skyld i 70-75 procent af kræfttilfældene. Celleundersøgelser af livmoderhalsen er derfor fortsat nødvendig, og med den fanger man langt de fleste tilfælde af livmoderhalskræft. Hvis 100 procent blev undersøgt, fangede man alle tilfældene. Derfor er det af allerstørste vigtighed at bruge mange ressourcer og penge på at få alle kvinder til celleundersøgelse af livmoderhalsen.

Samtidig må vi kræve, at der sættes ressourcer ind på at finde HPV-syndromets årsag og behandling af dette.

Vi skal også sørge for, at lignende fejlinformationer ikke sker fremadrettet.

Med venlig hilsen Stig Gerdes

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter