onsdag, 24. juli - 2024
ForsideHPV-vaccinenDiverse HPVHPV-vaccinen er ikke den rigtige løsning

HPV-vaccinen er ikke den rigtige løsning

HPV-vaccinen er ikke den rigtige løsning skriver Leslie Manookian i avisen Idaho Express.

Leslie Manookian, skaberen bag “The Greater Good” dokumentaren skriver i Idaho Express om hvorfor HPV-vaccinen ikke er den rigtige løsning.

Helt utroligt, så sikrer føderal lovgivning, at vaccine beslutningstagere bærer nul ansvar, når deres vacciner forårsager skade. Merck anvendte en aluminium-indeholdende placebo i de kliniske forsøg, og derved maskerer de den sande bivirkningsprofil. Aluminium er kendt for at forårsage neurologiske og inflammatoriske reaktioner, så det er ingen overraskelse, at vaccinen og placebo delte de samme bivirkninger. Interessant nok, i Mercks kliniske forsøg, med piger i alderen 9 og 26, var der 245 der rapporterede om autoimmune sygdomme i løbet af testperioden; det skal sammenlignes med 218 piger i “kontrol”-gruppen. Ifølge forfatterne af en undersøgelse: “I bedste fald har Gardasil vist sig at være så sikkert som det potentielt neuro-immuntoksiske aluminium.”

HPV-vacciner anbefales til piger (og drenge) fra 9 til 26 år, til trods for at den er blevet undersøgt på færre end 1.200 piger under 16 år. HPV-vaccine-induceret “immunitet” er ikke permanent og aftager inden for fem år, hvilket betyder børn vil have været udsat for bivirkninger fra vaccinen med nul fordel før de bliver seksuelt aktive.

Livmoderhalskræft er en sjælden sygdom i den udviklede verden, med dødelighed flere gange lavere end den rapporterede rate fra alvorlige bivirkninger af vaccinerne. Det er ikke underligt de fleste forældre har afvist HPV vaccinationer.

Læs mere i artiklen her:

HPV vaccine is not the right solution

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter