lørdag, 13. juli - 2024
ForsideMedierVideoerDr. Leonard Coldwell kritiserer HPV-vaccinen

Dr. Leonard Coldwell kritiserer HPV-vaccinen

HPV-vaccinen gives til både drenge og piger. Leonard Coldwell er ikke imponeret over hverken vaccinens effektivitet eller sikkerhed.

Dr. Leonard Coldwell har nogle interessante udtalelser i det følgende interview, varende i 7 minutter:

HPV Vaccine Used as Population Control?

Dr. Leonard Coldwell er i mange eksperters øjne en af de førende autoriteter inden for kræftforskning. Han har solgt 19 bestseller bøger og været med til at kurere over 35.000 kræftpatienters liv.

Vacciner er efterhånden et alt for anvendt middel i befolkningen. Ifølge Dr. Coldwell og andre forskere (bl.a. Dr. Sherri Tenpenny), har disse vacciner en sammenhæng med den stigende barnløshed. Derfor kan man sætte spørgsmålstegn ved, om der er en agenda bag nogle af disse obligatoriske vacciner i de forskellige befolkningsgrupper. I forbindelse med HPV-vaccinen fortæller han om, hvordan den blev indført på et ulovligt grundlag, idet den republikanske præsidentkandidat i Texas, Rick Perry, fik den gjort obligatorisk, på trods af at dette ikke kunne gøres ifølge loven.

Dr. Coldwell kommer også ind på hvordan aluminium og kviksølv bl.a. anvendes i vacciner og skader kroppen. Mange tusinde kvinder får neurologiske og kroniske mén efter vaccinering, og alligevel vil myndighederne ikke anerkende sammenhængen. Ifølge hans information forsvandt polio dobbelt så hurtigt i de lande, som ikke vaccinerede mod polio i forhold til der hvor man vaccinerede mod polio. Dette skyldtes den i forvejen forbedrede velstand og sanitetsforhold i landene. Kun hvis din krop er for sur i forhold til syre/base balancen, kan din krop udvikle sygdomme. Ved at tage en opløsning med bagepulver og vand, vil man kunne kurere livmoderhalskræft naturligt, idet kroppen således bliver mere basisk. Folk med influenza er typisk hvis kroppen er overbelastet – ifølge Dr. Coldwell’s iagttagelser, ser man ikke energifyldte, positive mennesker med influenza. Således hænger det hele sammen.

Til sidst gør han også opmærksom på hvordan medicinalindustrien kommer med deres egen forskning og dermed ikke er pålideligt. Overordnet set er der ikke et eneste bevis på at vacciner virker.

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter