lørdag, 13. juli - 2024
ForsideAndetAndre vaccinerDomstolen har bestemt at Alessia skal tvangsvaccineres igen

Domstolen har bestemt at Alessia skal tvangsvaccineres igen

Domstolen slår nu fast, Herlev hospital gjorde det rigtige og Alessia skal tvangsvaccineres igen.

Vi skrev i lørdag om Vanita Brødholt og hendes nyfødte barn Alessia, der blev tvangsvaccineret af lægerne på Herlev Hospital, i samarbejde med kommunen.

Alessia blev tvangsvaccineret og fik bivirkninger

Nu har domstolene slået fast, at Alessia skal tvangsvaccineres igen og dermed får Alessia sin anden vaccine ud af 4 mod hepatitis B på mandag. Alessia fik efter den første vaccine alvorlige kramper, og er i dag stærkt medicineret og potentielt hjerneskadet, alligevel mener en dommer, at man skal fortsætte vaccinationsregimet.
Alessias far, Ole Brødholt udtaler til TV2: ”Hun skal vaccineres igen mandag. Egentlig skulle det have været fredag, men det er udsat til mandag, for så kan hospitalet stille et lægehold, der kan overvåge hende i 48 timer. Det synes vi rimer dårligt med, at vaccinationen skulle være helt ufarlig.

Domstol: Lille Alessia skal vaccineres igen

Dette er en forfærdelig beslutning, og bekræfter desværre den frygt vi udtrykte i lørdags, da vi skrev vores seneste indlæg om sagen. Vi har ikke længere vores frihed. Vi lever nu for alvor i et samfund, hvor vi ikke længere tillader helt basale friheder. Vi har ikke længere ret til at bestemme over eget liv, og slet ikke vore børns. Danmark er blevet en kontrolstat. Det er på tide vi som borgere siger fra.

Herunder vælger vi at bringe Læge Sven Frederick Østerhus’ åbne brev til sundhedsministeren.

Ӂbent brev til sundhedsministeren 27/08/13

Kære Sundhedsminister,

I nyhederne har vi de sidste dage hørt om, hvordan Vinita Nørgaard Brødholdts barn Alessia er blevet tvangsvaccineret, fordi der var en risiko for, at hun kunne blive smittet med smitsom leverbetændelse type B. Der er begået et uhørt overgreb. Dansk lov giver ret til at tvangsbehandle et barn, hvis dets liv er i umiddelbar fare. Dette er ikke tilfældet med Alessia:

For det første har Vinita fået at vide, at barnet kun har 10% risiko for at blive smittet med virusset, som kan give smitsom leverbetændelse. For det andet er det ikke alle, som bliver smittet, som udvikler kronisk sygdom, og for det tredje er det ikke alle, som udvikler kronisk sygdom, som udvikler symptomer herpå. Der er også en spontan helbredelsesrate hvert år, hvor kroniske bærere af virusset bliver helt raske.

Herudover, er vaccinen ikke 100% effektiv, og der findes specielle typer af smitsom leverbetændelse type B-virus, som i større grad forbliver upåvirket af vaccinen. Det er velkendt, at vaccinen i sig selv kan give bivirkninger. Disse bivirkninger kan være alvorlige. Nogle er mere følsomme overfor bivirkninger end andre, en egenskab som kan være nedarvet. Da Vinita har oplevet talrige reaktioner på vacciner, er det rimeligt at frygte, at hendes barn har arvet de samme gener, således at hun også kan få bivirkninger af vaccinen. Dette påpegede Vinita overfor lægerne inden de gennemtvang vaccinationen.

Samlet set, står vi i Alessias tilfælde, overfor en vurdering, hvor man må foretage et skøn over fordele og ulemper ved en vaccination. En sådan vurdering kan og må aldrig blive genstand for tvang. En vaccination er aldrig livreddende, og kan og skal aldrig blive genstand for tvangsbehandling.

Lægerne har ikke respekteret morens beslutning i denne sag. Jeg beder derfor sundhedsministeren om at gribe ind og sikre, at forældrenes beslutning bliver efterfulgt.
Tillades dette overgreb nu, kan det danne præsedens i fremtiden og blive en glidebane, hvor forældrene fratages deres ret og frihed til at træffe beslutninger på barnets vegne.

Med venlig hilsen,

Læge Sven Frederick Østerhus”

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter