søndag, 19. maj - 2024
ForsideAndetAndre vaccinerAlessia blev tvangsvaccineret og fik bivirkninger

Alessia blev tvangsvaccineret og fik bivirkninger

Alessia blev tvangsvaccineret af lægerne på Herlev Hospital og fik derefter alvorlige bivirkninger.

Vanita Brødholt, der siden hun blev født har haft Hepatitis B, ønskede ikke at sin nyfødte datter Alessia skulle vaccineres, da hun selv har en række kraftige allergier. Af frygt for at Alessia havde arvet disse allergier, fik det hende til at sige nej, da lægerne straks efter fødslen ville vaccinere Alessia mod leverbetændelse. Men lægerne accepterede ikke hendes nej til vaccinen, og kontaktede kommunen, der sammen hurtigt besluttede sig for at tvangsvaccinere Alessia.

Lille Alessia blev tvangs-vaccineret: Nu er hun syg

Straks efter vaccinen fik Alessia sin første krampe. Dem har hun haft konstant siden vaccinationen, for tre uger siden. Hun får nu både beroligende og muskelafslappende medicin. Familien frygter varig vaccinationsskade og selv om hendes familie er bange for at det vil koste hende livet, skal Alessia tvangsvaccineres igen. I alt skal hun stikkes fire gange. Lægerne på Herlev Hospital mener fortsat, at de handlede rigtigt.

Hvad har vores samfund udviklet sig til, hvor er vores frihed? Hvordan kan læger tvangsvaccinere et lille barn, mod moderens vilje? Vi lever nu i et samfund, hvor vi ikke længere tillader helt basale friheder. I et forsøg på at lefle for en medicinalindustri, der er løbet løbsk, vil man hellere skade et nyfødt barn, end at gå imod medicinalindustriens anbefalinger.

Vi har ikke længere ret til at bestemme over eget liv, og ej heller vore børns. Danmark har udviklet sig til en kontrolstat, hvor individet ikke længere har lov til at eksistere. Lægerne var bevidste om bivirkningerne, de havde hørt moderens advarsel, alarmklokkerne burde have ringet. Men de var simpelthen inkompetente og ikke godt nok uddannede. De har kun lært én ting fra deres medicinstudier, og det er hvordan man administrerer medicin. Deres lægefaglige stolthed og ansvar for patienten er forsvundet; og er nu erstattet af en trang til at umyndiggøre mennesker. Det enkelte menneske skal igen i centrum; ikke alle mennesker billiger medicin og vacciner. Vanita Brødholt har haft fokus på at leve sundt og økologisk, med de hensyn der skal tages til hendes sygdom; hun havde en begrundet frygt for at hendes datter kunne være allergisk, men hun blev overhørt og det endte i en tragedie for familien.

Hvad mener i? Er det i orden at man tvangsvaccinerer børn? Bør lægerne straffes? Bør staten drages til ansvar?

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter