lørdag, 13. juli - 2024
ForsidePolitikLæger mod vaccinationStig Gerdes: Alle læger bør behandle HPV-vaccineskadede

Stig Gerdes: Alle læger bør behandle HPV-vaccineskadede

Stig Gerdes mener, at alle læger skal kunne behandle HPV-vaccineskadede piger og offentliggør derfor sin behandlingsmanual.

Flere medier er så småt begyndt at få interesse for Stig Gerdes´ behandling af vaccineskadede piger. Fredericia Dagblad skrev den 14. januar om 16-årige Michelle, der har fået en lang række uforklarlige symptomer efter HPV-vaccination. Symptomerne drejer sig blandt andet om svimmelhed, hovedpine, ekstrem træthed og sløret syn. Michelle har derfor været til et utal af undersøgelser – men som det oftest er med HPV-vaccineskader – uden at sundhedssystemet kan finde noget. Efter et år, hvor Michelle ikke har kunnet passe skolen, kom hun så i behandling hos Stig Gerdes. Selvom det stadig er en behandling, som ikke understøttes af det danske sundhedsvæsen – og derfor ikke kan garantere forbedringer – var Michelles forældre ikke i tvivl, da de så hvordan lægens andre patienter responderede på behandlingen med vitaminer. Efter Michelles første fire behandlinger kunne hun pludselig begynde at mærke forbedringer på flere af symptomerne: Den konstante hovedpine begyndte at forsvinde og synet blev mindre sløret.

Historien om Stig Gerdes´ behandling kom samme dag i Vejle Amts Folkeblad. Her fortæller Gerdes om sin behandling, der indtil videre har hjulpet 15 patienter. En af patienterne er Anika Hjorth, som i dag er 95% rask på baggrund af behandlingen. Gerdes ønsker, at flere læger begynder at tage brug af behandlingen, da han ikke selv har mulighed for at tage flere ind på sin klinik, på trods af en stadig efterspørgsel fra piger, som gerne vil i behandling hos ham. Han har i stedet valgt at offentliggøre et dokument med en udførlig behandlingsmanual, og opfordrer alle læger til at tage denne behandling i brug. Som patient kan man prøve at give dokumentet til sin læge og opfordre til at hjælpe ved at give denne behandlingsform. Dokumentet kan findes her:

Behandlingsmanual for HPV-skadede

De mange piger, som Stig Gerdes har i behandling, udfylder hver uge et skema over hvilke symptomer de har, samt hvor slemme de er på en skala fra 1-10.  På den måde kan man let følge med i de forbedringer der er og se den samlede udvikling på en graf. Skemaet kan ses via linket herunder:

Symptom skema

Opdatering – august 2016:
Behandlingsmanualen videreudvikles løbende, hvorfor vi nu kan henvise til den nyeste version:

Behandlingsmanual for HPV_2016-08

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter