onsdag, 24. juli - 2024
ForsideHPV-vaccinenForebyggelse af HPVNaturlig behandling af celleforandringer

Naturlig behandling af celleforandringer

Dr. Nick LeRoy har specialiseret sig i holistisk behandling af celleforandringer og HPV. I denne video viser han hvordan man kan blive behandlet for selv svære celleforandringer.

Efter nogle behandlinger med en vævsdræbende opløsning og diætære forandringer, vil celleforandringerne forsvinde og man kan igen få en normal pap-test. Det viser Dr. Nick LeRoy i denne video. Han henviser til en behandlingsform han har haft stor succes med de sidste år.

Naturlig behandling af celleforandringer

Som det nævnes i videoen, består behandlingen af zink-klorid og blodrod, der påføres direkte på livmoderhalsen, og aktivt går ind og dræber inficerede celler. Konventionel behandling, altså keglesnit, er en utroligt aggressiv måde at behandle celleforandringer og kan gøre meget skade. Den naturlige behandling Dr. Nick LeRoy tilbyder er både effektiv og skånsom. Ligeledes er prisen for en naturlig behandling af celleforandringer, lavere end en konventionel behandling med keglesnit.

Det er utroligt, at denne viden ikke bliver udbredt mere, da det ville kunne spare millioner af kvinder fra at tro, at de skal have en HPV-vaccine, men samtidig vil man også kunne undgå at skulle benytte sig af keglesnit. Yderligere har vi fået oplyst af Dr. Nick LeRoy, at ca. halvdelen af hans patienter er blevet vaccineret med HPV-vaccinen. På trods af dette, har de udviklet svære celleforandringer og har været nødsaget til at opsøge behandling.

Læs mere om HPV, diagnose og behandling  på Dr. Nick LeRoys hjemmeside:

Cervical Dysplasia & HPV Treatment

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter