lørdag, 13. juli - 2024
ForsideVidenskabVaccinerede mødres børn har færre antistoffer

Vaccinerede mødres børn har færre antistoffer

Mistanken har længe været der, men nu viser nyt videnskabelig studie, at vaccinerede mødres børn har færre antistoffer.

En af de vigtigste ting et nyfødt barn får når det bliver født, er moderens antistoffer mod sygdom. Det er de antistoffer som normalt holder længe nok til at forhindre smitsomme sygdomme, indtil barnets immunsystem er modent nok til at klare sig selv. De antistoffer bliver nu stjålet fra barnet i form af vacciner. Det er blevet dokumenteret i en ny undersøgelse lavet af et hold af forskere i Holland. Forskerne konkluderede, at børn af mødre vaccineret mod mæslinger og røde hunde, har lavere koncentrationer af antistoffer fra moderen. De betyder at børnene af de vaccinerede mødre, mister beskyttelsen fra antistofferne i en tidligere alder, end børn af mødre der ikke er vaccineret. Det øger dermed risikoen for overførsel af sygdomme, blandt de grupper i samfundet der gør brug af vacciner.

Vaccines Reduce Newborns’ Disease Immunity: Study

Den estimerede varighed af beskyttelsen, for børn født af vaccinerede mødre var kort. Cirka 3,3 måneder for mæslinger, 2,7 måneder for fåresyge, 3,9 måneder for røde hunde og 3,4 måneder for skoldkopper. Generelt var den estimerede varighed for beskyttelsen hos børn født af uvaccinerede mødre ca. 2 måneder længere.

Her er et link til undersøgelsen, som viser de tydelige tal.

Waning of Maternal Antibodies Against Measles, Mumps, Rubella, and Varicella in Communities With Contrasting Vaccination Coverage

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter