onsdag, 24. juli - 2024

Rebecca er kommet i bedring

En lille succeshistorie: I september 2013 skrev vi om 27-årige Rebecca, der blev slået omkuld af HPV-vaccinen. Men Rebecca er kommet i bedring.

Bivirkningsramt blev invalid af HPV-vaccine

Den 6. februar 2014 skrev Ude og Hjemme endnu engang om Rebecca, med overskriften: “Nu kan Rebecca gå igen“.

Rebeccas historie begynder kort tid efter hendes første indsprøjtning af HPV-vaccinen Gardasil i januar 2013, hvorefter hun oplevede voldsomme anfald af svimmelhed og træthed kombineret med at hendes ellers velkontrollerede astma generede hende som aldrig før. Efter anden indsprøjtning i marts 2013 blev Rebecca endnu dårligere, og kom med blå blink på hospitalet af flere omgange, da hun fik vejrtrækningsproblemer, meget dårlig lungefunktion og kramper. Herefter fulgte en tid, hvor Rebecca døjede med hyppige og udmattende anfald, som gjorde at hun blev fyret fra sit job. Efter anfald med kramper i ben, føleforstyrrelser og talebesvær konkluderede lægerne, at Rebecca ikke skulle have den tredje og sidste HPV-indsprøjtning, da man på dette tidspunkt frygtede for hendes liv – og lægerne var så godt som sikre på, at vaccinen var skyld i Rebeccas tilstand.

Siden da har Rebecca kæmpet for at vende tilbage til en nogenlunde normal hverdag med sin mand og Rebecca er kommet i bedring. Gennem intensiv genoptræning er hun kommet til at kunne gå normalt igen. Men selvom det på nuværende tidspunkt går fremad, er der dog lang vej igen. ”Godt nok er anfaldene forsvundet, men jeg har stadig voldsomme smerter i mine ben og jeg døjer med en udbredt træthed. Faktisk er vi nu derude, hvor jeg snart kan blive nødt til at tage meget kraftig morfin og nervemedicin. Og så vil jeg ikke kunne passe et arbejde”, siger Rebecca.

Det var hårdt at se videoen af Rebecca der blev delt rundt på Facebook i august 2013, og der var dengang lang vej til helbredelse.

https://www.facebook.com/photo.php?v=637789786232646

Det er fantastisk at hun så småt er ved at komme ovenpå igen, om end der stadig er noget vej. Vi ønsker Rebecca fortsat god bedring.

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter