Professor Yehuda Shoenfeld er en israelsk læge og forsker i bl.a. autoimmune sygdomme. Han er chefredaktør på det medicinske tidsskrift Journal of Autoimmunity og han er utroligt anerkendt inden for forskningsmiljøet. Han har udgivet mange videnskabelige artikler og er en af de fremmeste forskere inden for autoimmunitet; bl.a. har hans seneste forskning ført til opdagelsen af et nyt syndrom kaldet ASIA (Autoimmune Syndrome Induced by Adjuvants), et syndrom der er meget relevant for bivirkningsramte efter HPV-vaccinen.
Hans seneste værker indbefatter bl.a:
Professor Christopher Shaw er en canadisk neurolog og forsker tilknyttet University of British Columbia. Hans forskning fokuserer på neurologiske sygdomme og hjernens receptorer, ligeledes forsker han i årsagerne til bl.a. ALS, parkinsons og alzheimers. Han er er forfatter til mere end 100 videnskabelige studier og hans forskning har bragt ham omkring forskellige neurotoksiske stoffer, bl.a. aluminium, hvilket har ført ham til at studere indholdsstoffer i vacciner – mere specifikt HPV-vaccinen Gardasil der indeholder aluminium som en adjuvans.
Hans seneste værker indbefatter bl.a:
Aluminum and the human diet revisited
HPV vaccines and cancer prevention, science versus activism
Too fast or not too fast: the FDA’s approval of Merck’s HPV vaccine Gardasil
Lucija Tomljenovic, Ph.d. er en canadisk biokemiker og forsker, og redaktør på tidsskriftet Journal of Alzheimers Disease. Hun har arbejdet for Neural Dynamics Research Group på University of British Columbia (UBC) sammen med Christopher Shaw, hvor hun har forsket i neurotoksiske stoffer, deriblandt aluminium. I øjeblikket forsker hun i autoimmune sygdomme med bl.a. Yehuda Shoenfeld. Hun har de sidste år forfattet flere videnskabelige artikler om bivirkninger efter vaccination med HPV-vaccinen Gardasil.
Hendes seneste værker indbefatter bl.a:
Association between vaccination and Guillain-Barré syndrome
Who profits from uncritical acceptance of biased estimates of vaccine efficacy and safety
Professor Diane Harper er en amerikansk læge, biokemiker og folkesundhedsvidenskaber. Hun arbejder i øjeblikket for University of Louisville. Hun er en af de fremmeste eksperter inden for HPV og er kendt som værende forskeren der havde ansvaret for sikkerheden i de indledende kliniske forsøg med HPV-vaccinerne Gardasil og Cervarix. Hun er efter vaccinernes lancering gået offentligt ud og advaret mod deres sikkerhed, samt anbefalet at der skal oplyses mere om deres reelle effekt.
Hendes seneste værker indbefatter bl.a:
Primary Strategies for HPV Infection and Cervical Cancer Prevention
Reduction in HPV Prevalence–No Evidence to Support HPV Vaccination reduces HPV Prevalence
Professor Vera Stejskal er en svensk immunolog og forsker, der tidligere var chef for immunotoksokologi ved virksomheden Astra Zeneca hvor hun var med til at udvikle produktet Losec. Hun arbejder i øjeblikket for MELISA Foundation og for Stockholm Universitet. Hun har skrevet utallige artikler om metalallergi og er en flittig foredragsholder. Hendes seneste opfindelse, MELISA Testen, er en blodtest der kan bruges til at opdage hvem der vil reagere negativt på f.eks. metaller i vacciner.
Hendes seneste værker indbefatter bl.a:
Mercury-induced inflammation: yet another example of ASIA syndrome
Metal-induced inflammation triggers fibromyalgia in metal-allergic patients
The role of environmental factors in autoimmune thyroiditis
Sin Hang Lee er en amerikansk læge og ekspert i patologi, født i Hong Kong. Han er tidligere direktør for Milford Medical Laboratory Inc. Han fik patenteret den første FDA godkendte østrogen receptor analyse til brystkræft tilbage i 1979 og har også patent på en metode til serologisk diagnose af mykoplasma lungebetændelse. Han er de sidste år blevet kendt for hans HPV-vaccine test via PCR/DNA sekventering, der bl.a. har fundet rekombinant (genetisk modificeret) HPV DNA i Gardasil.
Hans seneste værker indbefatter bl.a:
Melting profiles may affect detection of residual HPV L1 gene DNA fragments in Gardasil
Signature sequence validation of human papillomavirus type 16 (HPV-16) in clinical specimens
Professor Christopher Exley er en engelsk ekspert i bioinorganisk kemi. Han arbejder på Keele University hvor han er leder for Bioinorganic Chemistry Laboratory. Han har skrevet utallige videnskabelige artikler og er også forfatter til bogen ”Aluminium and Alzheimer’s Disease: The Science that Describes the Link”. Hans undren over hvorfor aluminium, det tredje hyppigst forekomne metal på jorden, ikke er til stede i nogen biologisk proces på jorden, har ført til at han er blevet en af de fremmeste forskere indenfor aluminiums skadesvirkninger.
Hans seneste værker indbefatter bl.a:
Aluminium adjuvants and adverse events in sub-cutaneous allergy immunotherapy
Aluminium based adjuvants and their effects on mitochondria and lysosomes of phagocytosing cells
Professor Romain Gherardi er en fransk neurolog og patolog. Han er reviewer på tidsskrifterne New England Journal of Medicine og The Lancet. Han er specialist i neuromuskulære sygdomme og arbejder på Henri Mondor Hospital i Paris hvor han er chef for afdelingen for histology og neuropatologi. Han har publiseret mere end 290 videnskabelige studier. I øjeblikket forsker han i nanopartikler og patologien i macrophagic myofasciitis, en neurologisk sygdom der er kædet sammen med varig tilstedeværelse af aluminium i makrofage celler.
Hans seneste værker indbefatter bl.a:
Safety and immunogenicity of hepatitis B vaccine regimens in adults with HIV-1
Nancy Agmon-Levin er en israelsk læge og forsker, der er ekspert i allergi og immunologi. Hun er tidligere vicedirektør for Zabludowicz Center for Autoimmune Diseases ved Sheba Medical Center i Israel, og i øjeblikket arbejder hun som senior lektor ved Sackler Faculty of Medicine ved Tel-Aviv University. Hun har udgivet mere end 100 videnskabelige artikler om autoimmunitet, autoantistoffer, D-vitamins rolle og vacciner i autoimmune sygdommes patagonese. Hun forsker i øjeblikket i ASIA syndromet med bl.a. Yehuda Shoenfeld.
Hendes publicationer indbefatter bl.a:
The spectrum between antiphospholipid syndrome and systemic lupus erythematosus
Vitamins and systemic lupus erythematosus: to D or not to D
Human papillomavirus vaccine and systemic lupus erythematosus