onsdag, 24. juli - 2024
ForsideVidenskabHPV-vaccinen til spædbørn

HPV-vaccinen til spædbørn

Hvad er det næste skridt i promoveringen af HPV vacciner? Man giver den selvfølgelig HPV-vaccinen til spædbørn.

Hvordan får man flest muligt til at tage den, uden at de får muligheden for at sige fra, eller blive informeret? Chokeret? Det er ikke desto mindre det råd, 5 fremtrædende forskere – F. Xavier Bosch, Vivien Tsu, Alex Vorsters, Pierre Van Damme og Mark A. Kaned – har givet i den videnskabelige artikel ”Reframing Cervical Cancer Prevention. Expanding the Field Towards Prevention of Human Papillomavirus Infections and Related Diseases”.

Men hvem er de 5 forskere der mener, at HPV vaccinen vil være egnet til spædbørn; er de helt uvildige, eller har de nogle interessekonflikter? I en perfekt verden, der ville de have menneskers sundhed i tankerne, når de lavede deres forskning; men i verden som den er i dag, der styrer pengene måske mere. Vi lader jer selv vurdere hvor uafhængige de er.

– F. Xavier Bosch har lavet HPV vaccine tests og epidemiologi studier for GlaxoSmithKline, Merck og Sanofi Pasteur MSD. Han laver HPV tests støttet af Qiagen, samt får legater og honorarer fra GlaxoSmithKline, Merck, Sanofi Pasteur MSD, Roche og Qiagen.

– Vivien Tsu erklærede at der ikke var nogen interessekonflikter, men alligevel stod hun i spidsen for en Gates Foundation sponseret HPV vaccine test, der kom under angreb for etisk uforsvarlighed, af den indiske regering. Testpersoner blev valgt fra sårbare ikke uddannede stammefolk, der blev ikke sikret samtykke fra testpersonerne og bivirkninger blev ikke registreret.  Og det virker mærkeligt at Tsu ingen interessekonflikter har, når hele hendes årsløn er betalt af den vaccineindustri, som deres artikel prøver at promovere.

– Pierre Van Damme er chef for vaccinetests udført for University of Antwerp, der modtager legater fra vaccineproducenter. Han får også penge for taler vedr. vacciner og er medlem af Viral Hepatitis Prevention Board.

– Alex Vorsters er medlem af Viral Hepatitis Prevention Board, der bliver støttet med legater GlaxoSmithKline Biologicals, Sanofi Pasteur MSD og Merck.

– Mark A. Kaned er medlem af Mercks rådgivningsudvalg for HPV vaccine og modtager konsulentbetaling, honorarer og rejsestøtte fra Merck.

The Coming Push to Give HPV Vaccines to Infants

Hvordan kan man på nogen måde stole på disse mennesker? Vi lader bare spørgsmålet stå…

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter