lørdag, 13. juli - 2024
ForsideMisinformationKræftens BekæmpelseDødsfald som følge af livmoderhalskræft stiger for første gang i årtier

Dødsfald som følge af livmoderhalskræft stiger for første gang i årtier

Dødsfald som følge af livmoderhalskræft stiger for første gang i årtier

HPV-vaccinen virker, mener Kræftens Bekæmpelse – men fortæller de virkelig sandheden? For dødsfald som følge af livmoderhalskræft stiger.

Susanne Krüger Kjær, forsker fra Kræftens Bekæmpelse og med tilknytning til Sanofi Pasteur MSD (Merck), udtaler til DR, at man i Danmark kan se en nedgang i forekomsten af celleforandringer i kvinder. Hun siger sågar at livmoderhalskræft kan udryddes, hvilket jo umiddelbart virker som en god ting. Hvad Susanne Krüger Kjær og Kræftens Bekæmpelse glemmer at fortælle, er at her ca. 8 år efter HPV-vaccinen er indført i Danmark, er antallet af dødsfald som følge af livmoderhalskræft for første gang i årtier begyndt at stige.

Dødsårsagsregisteret

I 2011 var antallet af dødsfald faldet helt ned til 75 og i 2012 steg det for første gang i årtier til 98. Det er alarmerende tal.

NORDCAN projektet

Det er ejendommeligt, at Susanne Krüger Kjær og Kræftens Bekæmpelse ikke mener vi skal præsenteres for det fulde billede, men blot et fordrejet billede, skabt for at bekræfte den fejltagelse det var, at introducere en ny og usikker vaccine på markedet. Vi mangler stadig deres svar på, hvorfor dødsfald som følge af livmoderhalskræft stiger for første gang i årtier. Kender man dem ret, så vil de forsøge at skjule denne information fra offentligheden, så længe som det er muligt.

Forsker efter ny undersøgelse: Vi kan udrydde livmoderhalskræft

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter