onsdag, 24. juli - 2024
ForsideMedierDanske medier400.000 piger i fare for bivirkninger fra HPV-vaccine

400.000 piger i fare for bivirkninger fra HPV-vaccine

BTOpråb

BT skriver i dag på forsiden, at 400.000 piger er i fare for bivirkninger fra HPV-vaccine.

BT har i dag ryddet forsiden, for at advare mod HPV vaccinen. De beretter om, hvordan flere unge kvinder oplever at blive syge, efter at have fået HPV vaccinen Gardasil.

Mere end 400.000 piger har allerede fået Gardasil, en vaccinen Kræftens Bekæmpelse har hævdet var uden bivirkninger, men nu begynder realiteten at sætte ind; vaccinen er ikke sikker, den er ikke uden bivirkninger. Kronisk hovedpine, mavesmerter, voldsom svimmelhed, hukommelsesproblemer og følelsesforstyrrelser er blot nogle af de bivirkninger Vaccinationsforum er bekendt med, og som nu fremgår af Sundhedsstyrelsens notat, ”Nyt om Bivirkninger”, fra Juni i år. 468 bivirkninger er indberettet og 53 af dem er alvorlige, og det er på tide, at det nu bliver taget alvorligt af myndighederne. Else Jensen fra Vaccinationsforum udtaler: ”Jeg er efterhånden så alarmeret over bivirkninger fra HPV-vaccinen – både i Danmark og internationalt – at jeg synes, det er på tide, at vi hejser det røde flag. Pigerne har hele tiden fået at vide, at der ikke ville være nogen alvorlige bivirkninger. Samfundet har svigtet.”

400.000 piger i fare: HPV-Vaccinen kan give alvorlige bivirkninger

”Til Kamp for Retfærdig Oplysning om HPV Vaccinen” har siden oktober sidste år informeret om de bivirkninger, der er ved HPV vaccinen, men har gennem snart et år haft svært ved at komme igennem med den viden, der længe har været om vaccinen; at der er utallige bivirkninger ved den. Det ser nu ud til, at der er ved at ske et gennembrud og det er vigtigt at få informeret så mange som overhovedet muligt, om denne farlige vaccine, som ikke vil redde et eneste liv, men snarere invalidere unge sunde raske piger.

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter