lørdag, 13. juli - 2024
ForsideBivirkningerBivirkningsramte i DanmarkMor til bivirkningsramt: Alle historier skal synliggøres

Mor til bivirkningsramt: Alle historier skal synliggøres

En mor til bivirkningsramt skriver en opfordring til alle der oplever bivirkninger efter HPV-vaccinen.

VIGTIGT – DEL – Til alle bivirkningsramte efter HPV vaccinen. Hjælp dig selv og hjælp os med at synliggøre dig selv. Send din sygehistorie med forløb og symptomer efter HPV vaccinationen til Sundhedsudvalget, Att.: Dan Westfall mail Dan.Westfall@ft.dk og cc til Mette Kenfelt mail Mettekfacebook@gmail.com

Dan vil hjælpe med, at videresende jeres sygehistorie til alle medlemmer af Sundhedsudvalget. Det er nu det gælder…

Vi har alle brug for din opbakning og din sygehistorie. Det er vigtigt og helst inden den 7. November, hvor Sundhedsministeren er kaldt i Samråd. Pt. er det få personers ord mod det officielle Danmark. Du har krav på en diagnose og behandling. I er mange, som er blevet alvorligt syge og invalideret efter HPV vaccinen. Nu er tiden kommet, hvor I alle skal blive hørt. Lad os sammen gøre forskellen og hjælpe hinanden.

Vores mission er: Akut behandling og diagnose til alle bivirkningsramte – Et ekspertudvalg, hvis formål er, at finde frem til den helt rigtige behandling af et nyt, meget alvorligt og invaliderende symptom kompleks – Sæt HPV vaccinen i bero, før flere bliver alvorligt syge.  PS. Husk altid den årlige celleprøve. Det er jeres eget ansvar, også her har systemet svigtet…..

Lidt info til jer, der ikke ved, hvem jeg er: Min datter Simone er desværre blevet alvorligt syg og invalideret efter HPV vaccinen. Artiklen om Simone i Politiken i april måned 2013 “Frustrerede forældre, HPV vaccinen har gjort vores datters liv til et helvede”, blev vores øjenåbner omkring alvoren af HPV vaccinen og dens bivirkninger. I løbet af meget kort tid efter artiklen, blev jeg kontaktet af 28 familier, som var i samme situation som os. Alle med piger, som var uforklarlige syge. Ens for alle piger er, at de var sunde og raske inden HPV vaccinationerne. Symptomerne, undersøgelserne og deres forløb på sygehusene, er meget identiske. Jeg har siden maj måned samarbejdet intenst med Karsten Viborg, hvis datter også er bivirkningsramt. Vi har i dag fået så megen alvorlig viden, at vi arbejder 24/7 med at fortælle om alvoren og få hjælp til behandling. Efter mit skriv den 4. August på Facebook, hvor jeg skrev om Simones sygeforløb og symptomer, har jeg alene fået kontakt til yderligere 115 bivirkningsramte piger og kvinder. Alle er uden diagnose og behandling – og alle får det værre og værre. Den 4. September var Simone i TV-Avisen – og på DR.dk kan man se små film med Simone. Vi har kontaktet politikerne flere gange hhv. den 17. august og den 30. august. Vi har sendt et åbent brev til Sundhedsstyrelsen den 19. september. Vi var til Foretræde for Sundhedsudvalget den 8. oktober. Nu afventer vi Samrådet og politisk handling. Jeg synes det er MEGET alvorligt og MEGET skræmmende, når landets førende hospital, Rigshospitalet ikke ved, hvordan pigerne skal behandles. Rigshospitalet udviser bestemt handling og har udbedt sig om viden fra de udenlandske eksperter, vi er i kontakt med. Det sætter tingene i perspektiv. Intentionerne med HPV vaccinen var rigtige, men det viser sig desværre, at HPV vaccinen Gardasil på alle områder, ikke er som tiltænkt. Husk på, alle de piger og kvinder, som i dag er bivirkningsramte, var før deres vaccinationer, positive og for vacciner. I dag lever de i et smertehelvede, et smertefængsel uden behandling. De stolede på myndighederne. Nu bliver de svigtet…Vi har alle brug for hjælp. DEL af hjertet tak. DEL…. PS. I er altid velkommen til at kontakte mig.

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter