lørdag, 13. april - 2024
ForsideMisinformationMisinformation i medierneSammendrag af misinformationen i medierne

Sammendrag af misinformationen i medierne

Vi bringer her et lille sammendrag af misinformationen i medierne der har været bragt den seneste tid.

Er der andre der har følt sig overvældet over misinformationen i medierne den sidste tid? Ovenstående billede er blot et meget lille udpluk, af hvad der har været af misvisende overskrifter. Det er ikke underligt, at Gardasil vaccinen har været sådan en ”succes” i Danmark, og at så stor en procentdel af unge kvinder er blevet vaccineret. Når man alle steder kan læse at HPV-vaccinen Gardasil skulle virke mod livmoderhalskræft, så begynder man til sidst at tro på det.

Det er ren og skær manipulation, misinformation og propaganda, sat i værk af Kræftens Bekæmpelse. De ved udmærket, at Gardasil ikke er en vaccine mod livmoderhalskræft. Det er en vaccine mod HPV. Alligevel tillader de denne form for markedsføring, under dække af, at det er ”neutrale” medier der bringer dem. Dette er på ingen måde acceptabelt. Først bringer man kampagnen “Vidunderlivet”, der specifikt er rettet mod børn og unge kvinder, derefter bruger man medierne til at legitimere en løgn.

Det er forståeligt hvis man føler, man knapt nok har et valg mht. om man bør vælge at lade sig vaccinere. Tro ikke på denne type manipulation, stil spørgsmål og vær kritisk. Der er et valg!

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter