mandag, 20. maj - 2024
ForsideHPV-vaccinenDiverse HPVMerck annoncerer forsøg med HPV-vaccinen på mænd

Merck annoncerer forsøg med HPV-vaccinen på mænd

Merck annoncerer forsøg med HPV-vaccinen på mænd – salget af Gardasil må være stagneret.

Nu er det ikke for sjov længere, mareridtet er så småt ved at blive til virkelighed. Nu er det snart  mændenes tur til at falde HPV-vaccine fælden.

Merck, producent af HPV-vaccinen Gardasil, og producenten bag utallige skandaløse produkter, annoncerer nu, at de er klar til forsøg med HPV-vaccinen på mænd. Det lader til at salget af deres HPV-vaccine Gardasil er stagneret og nu vil man derfor forsøge at øge salget. Ovenstående billede er taget fra en af deres annoncer, og den viser at forsøget vil foregå på mænd i alderen 16-26 år. Den vil ifølge Merck virke mod bl.a. kønsvorter, analcancer og peniscancer. Der er dog et par par kriterier der virker lettere mærkelige, hvert fald når man tænker på hvilke mænd der allerede modtager vaccinen i USA. For skal man deltage i forsøget, så skal man gerne have haft sex med mænd, men dog ikke mere end fem. Dette virker en smule mærkværdigt, da HPV-vaccinen i USA, allerede sælges til alle mænd, ikke specifikt til biseksuelle eller homoseksuelle.

Så den lader vi stå et øjeblik og krydser fingre for, at Mercks kampagnemaskine ikke snart kommer og fortæller os om HPV-vaccinens fortræffeligheder når det kommer til dens effekt på mænd. For så kan ingen i sandhed vide sig sikre.

 

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter