søndag, 19. maj - 2024
ForsideBivirkningerDiverse bivirkningerHPV-vaccinen kan give kræft

HPV-vaccinen kan give kræft

GardasilKræft

En ny artikel beskriver hvordan HPV-vaccinen Gardasil muligvis kan forårsage kræft, frem for at forebygge det.

At der gisnes om, at HPV-vaccinen kan forårsage kræft, skyldes bl.a. et normalt fænomen i virologien, hvor virusstammer, der er blevet fjernet, i stedet erstattes af nye. Hvad man så ikke ved, er, om de nye virusstammer er mere kræftfremkaldende end de originale, som er blevet fjernet. End ikke vaccineproducenten ved det. Og denne måde at undertrykke HPV-vira på kan i sidste ende føre til en øget risiko for livmoderhalskræft.

Charlotte J. Haug, M.D. & Ph.D, har bl.a. skrevet om det i en af sine videnskabelige artikler her:

Human Papillomavirus Vaccination — Reasons for Caution

Vaccinen er desuden ikke testet for om den kan give kræft. Men hvorfor ikke? Et populært motto i den sammenhæng er, at ”fravær af bevis ikke er bevis for fravær” (absence of evidence is not evidence of absence). Som sætningen antyder, kan fravær af bevis få nogle til at tro at sammenhængen dermed ikke er der. Så når der ikke er nogle officielle krav for at vacciner skal testes for carcinogenicitet, gør ingen producenterne det. Nogle eksperter mener dog, at vacciner er bidragende til den enorme stigning i kræfttilfælde.

Et tredje argument er, at Mercks indledende studier, der omfattede 5.400 kvinder, viste, at risikoen for celleforandringer var hele 44.6% for kvinder, der på vaccinationstidspunktet havde en HPV-infektion. Disse resultater ses på side 13 og 15 i FDA’s baggrundsdokument for Gardasil-vaccinen herunder. Alligevel er der stadig ingen kvinder, der bliver screenet for HPV-vira inden vaccinering og celleforandringer og livmoderhalskræft registreres nu i forskellige bivirkningsregistre efter vaccination, bl.a. VAERS databasen.

VRBPAC Background Document

Så beskytter HPV-vaccinen mod kræft, eller er det omvendt? Der er stor sandsynlighed for at vaccinen rent faktisk kan fremkalde kræft.

Læs om flere grunde i artiklen her: Gardasil May Cause Cancer

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter