mandag, 20. maj - 2024
ForsideHPV-vaccinenIndholdsstofferGardasil indholdsstof bruges også til kakerlak-dræbende midler

Gardasil indholdsstof bruges også til kakerlak-dræbende midler

Interessant at indholdsstof i Gardasil bl.a. også er anvendt til kakerlak-dræbende midler (Natriumborat, red.).

Her en gennemgang af nogle af de anvendte indholdsstoffer:

Natriumborat er et farligt giftstof. Det blev tidligere brugt til, at desinficere sår, indtil folk døde efter repetitiv rengøring af områderne. Bivirkningerne ved Natriumborat er: Opkastning, diarré, udslæt, vabler, kollaps, koma, kramper, sløvhed, feber og en mangel på energi, lavt blodtryk, nedsat urinladning og trækninger af ansigtsmuskler, arme, hænder ben og fødder.

Vaccinen indeholder desuden Polysorbat 80:

Polysorbat 80 er et fødevare additiv der gør det muligt, at opløse ​​aroma olier med vand. Forsøg på rotter: Indsprøjtning med Polysorbat 80 i præpubertære rotter forårsagede hurtig vækst af de reproduktive organer, men væksten var abnorm og gjorde rotterne sterile. Når den anvendes intravenøst ​​med vitaminer har det været kendt for, at forårsage anafylaktisk chok.

Til sidst, men ikke mindst (farligt), indeholder HPV-vaccinen, som de fleste, desuden indholdsstoffet aluminium hydroxyfosfat-sulfat. I den citerede artikel står der:

Aluminium er en alvorligt nervegift og er forbundet til Alzheimers, obduktioner har vist, at Alzheimer patienter har opbygget et stor lager aluminium omkring dødt hjernevæv. Folk der har modtaget influenza vaccine 5 år i træk, har 10 gange større risiko for at få Alzheimers.

Gardasil vaccine – overvej nøje om det er risikoen værd

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter