mandag, 20. maj - 2024
ForsideMisinformationMisinformation i medierneWHO involveret i sag om skjulte bivirkninger

WHO involveret i sag om skjulte bivirkninger

HPV-skandalen breder sig, efter at nye mails er kommet frem i lyset: WHO og andre sundhedsmyndigheder har været med til at skjule oplysninger om, at visse piger har risiko for at dø af HPV-vaccinen.

I en 16-siders åben klage til WHO-chefen, Margaret Chan, fremlægger forsker og direktør i Milford Molecular Diagnostics Laboratory, Dr. Sin Hang Lee, en række mails, der ifølge forskeren tyder meget stærkt på, at en håndfuld højtstående myndighedspersoner manipulerede med videnskabelige fakta for at forhindre offentligheden i Japan i at få kendskab til, at HPV-vaccinerne Gardasil og Cervarix fremprovokerer en betændelsestilstand i kroppen, som udløser proteinet “Tumor Necrosis Factor” (TNF).

Officials Cover Up Dangers of HPV Vaccine Declares Scientist

Det er vist i forsøg, at TNF forårsager celledød, og at det ultimativt kan forårsage døden i dyr og mennesker. TNF kan desuden føre til livstruende lavt blodtryk (septisk chok) samt store vægttab, træthed og muskelsvind (kakeksi).

Brevet til WHO-chefen starter således:

Jeg er læge og forsker og skriver til Dem med stor bekymring for den opførsel, som visse medlemmer af Global Advisory Committee on Vaccine Safety (GACVS), WHO, CDC og andre sundhedsmyndigheder udviste kort før en offentlig høring om HPV-vaccinens sikkerhed, der blev afholdt i Tokyo, Japan den 26. februar 2014.

Jeg har modtaget dokumentation, som får mig til at tro, at flere organisationer og personer bevidst vildledte de japanske myndigheder om sikkerheden ved HPV-vaccinerne Gardasil® og Cervarix®, som blev anbefalet på det tidspunkt.

Jeg er sikker på, at De er opmærksom på den aktuelle strid om HPV-vaccinerne på gobalt plan. Jeg er også sikker på, at De ved, at offentlighedens tillid til internationale sundhedsmyndigheder er på det laveste niveau nogensinde overalt i verden.

Skulle informationerne i mit brev vise sig at være præcise, vil kun en omgående dybdegående undersøgelse, efterfulgt af disciplinær-aktioner rettet imod de involverede, kunne genskabe offentlighedens tillid.

Jeg opfordrer Dem derfor til at handle hurtigt og beslutsomt i denne vigtige sag for folkesundheden.

Herefter følger en detaljeret redegørelse for sagen. Den kan læses i sin helhed her.

 

Teksten er lånt og redigeret med tilladelse fra Klaus K blog

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter