mandag, 20. maj - 2024
ForsideVidenskabVacciner kan forårsage autisme og diabetes

Vacciner kan forårsage autisme og diabetes

Nyt videnskabelig studie viser, at vacciner kan forårsage autisme og diabetes.

En ny peer reviewed artikel er blevet offentliggjort i det nyeste nummer af Open Access, Scientific Reports (Volume 2, Issue 3, 2013). Den forbinder autisme med med epidemien af type 1 diabetes, der er forårsaget af vacciner. En stor mængde data peger nu i retning af, at en stor procentdel af tilfældene af autisme har et link til inflammation og autoimmune sygdomme forårsaget af vacciner. De nye data viser autisme er stærkt knyttet til type 1 diabetes, og type 1 diabetes er blevet bevist at blive forårsaget af vacciner. Den nye artikel af forfattet af immunolog Dr. J. Bart Classen.

“Vi har i mange år offentliggjort artikler, der viser at betændelsestilstande forårsaget af vacciner, skaber en epidemi af type 1 diabetes og andre sygdomme. Vores nye data, så vel som store mængder data fra andre, mht. betændelsestilstandens rolle i udviklingen af autisme, efterlader meget lille tvivl om at vacciner spiller en stor rolle i den store stigning vi ser i tilfælde af autisme,” siger Dr. J. Bart Classen.

Dr. J. Bart Classens forskning viser, at det store antal af vacciner, som gives til patienter, fører til en epidemi af kronisk inflammation, autoimmune sygdomme, allergier og ændringer af stofskiftet som fører til overvægt.

”Data indikerer at kronisk sygdom skabt af vacciner, nu er på et sådant niveau, at det overstiger alle andre tidligere tilfælde af forgiftning hos mennesker. Selv fra andre kilder som asbest, små doser stråling, bly og endda cigaretter. De fleste patienter ved ikke engang, at de lider af bivirkninger fra vaccinen,” siger Dr. J. Bart Classen.

Prevalence of Autism is Positively Associated with the Incidence of Type 1 Diabetes, but Negatively Associated with the Incidence of Type 2 Diabetes, Implication for the Etiology of the Autism Epidemic

SENESTE ARTIKLER

Logo

Abonner på vores Nyhedsbrev –
Subscribe to our Newsletter